Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyárra fesztiválra milyen...

Nyárra fesztiválra milyen ruhaszettet ajánlanátok férfi számára?

Figyelt kérdés
Sportos, magas, vörös rövid hajú férfi számára milyen ruha illene fesztiválra? Atléta/póló/ing/világos/sötét... Sosem voltam ilyenen korábban.

2020. jún. 12. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Térd fölé erő rövidnadrág (farmer) és sima póló
2020. jún. 12. 09:44
 2/14 anonim ***** válasza:
5%
Olyant amibe mindenki más jár. Én semmi különbséget nem találok a férfiak öltözködése között.
2020. jún. 12. 10:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Olyasmit akarok, ami azért megfoghatja más tekintetét (és nem azzal, hogy mennyire rossz nyilván), és nem teljesen beleveszni a tömeg szürkületébe
2020. jún. 12. 16:05
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Én hordok fényes legginst, nem csak feketét, hanem ezüst, arany színűeket, jól lehet hozzá ingeket is felvenni. Ebben igazán egyedi lennél, én is ezért is hordok ilyent, meg tetszik is és jól is áll mások szerint, vékony, magas alkatúakon áll jól. Duci és túl izmoson nem.
2020. jún. 12. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Fesztivál?
2020. jún. 12. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
2. Ez így igaz. Egymás fénymásolatai, azért mert egymásnak öltöznek,ugyanis ha egy kicsit is eltér az “egyenruha” fílingtől valaki ruházata az csak is homokgombóc lehet!
2020. jún. 13. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Milyen fesztivál lesz megtartva idén nyáron? :D

Full komolyan kérdezem. Hova keresel ruhát ennyire lázasan?

2020. jún. 16. 22:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Bármelyik, amit írtál, a tömegben én meg úgyis leveszem a felsőm a forróság miatt

20F

2020. jún. 16. 22:57
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
A kevesebb mindig több, ez alap. Mármint nem tudom, mi ez a fiúknak leggings, de nagyon homis már ez a szóösszetétel is.
2020. jún. 19. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
9 tudjuk vannak ilyen apáca növendékek mint te, akik csak az egyházi tanítást és öltözéket tartják elfogadhatónak. De aki világi, szabadelvet követ, azt nem nagyon érdekel ilyen ultra konzervatív vélemények.
2020. jún. 19. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!