Férfi fenéken feszülhet egy farmer? Nők! Trotyos vagy feszes jön be nektek jobban?
Nehéz dolga van az olyan férfiaknak akik nem a saját kényelmükért öltöznek hanem az olyan nőknek akiknek ha megmered mondani mit vegyen fel egy nő akkor egy egész horda támad rád,hogy ők nem másnak hanem maguknak öltöznek.
Viszont egy pasinak mérőszallaggal kel kimérni minden ruháját hogy meddig érjen mennyire tapadjon,stb.
Még szerencse,hogy én is inkább magamnak öltözök...
Alá is tudom támasztani az érvelésem a pökkhendi kislányokról akik elvárják hogy egy pasi hogy nézzen ki,de ők nehogy már úgy öltözzenek ahogy egy pasi szeretné őket látni...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Igazad van, a nők az elsők!
Te meg egy fiatal fiúcska lehetsz akinek nincs stílusa mert másoknak akar megfelelni.
Te tudod...
Én már leszharom őket és élvezem a kényelmet amit azok a ruhák adnak amikben ÉN jól érzem magam és nem idegeneknek akarok megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!