Ilyet szerintetek van olyan őrült aki megvesz?
2020. jún. 11. 11:30
11/17 anonim válasza:
Akinek van pénze rá megveszi. Mit zavar ez téged?
Elég nagy marhaságot is írsz hogy ez gagyinak tűnik és olyan mint egy tescos pizsama. Menj már be egy boltba ahol árulnak ilyet és nézd meg milyen a szabása és az anyaga. Utána legyél ilyen okos.
De köszi hogy belinkelted, a férjemnek meg is veszem szülinapjára, ugyanilyen hosszú ujjú felsője van.
12/17 anonim válasza:
Köszönjük kérdező, most már tökéletesen látjuk hogy milyen szociokulturális környezetből származol.
13/17 anonim válasza:
Az az ocsmány nadrág azokkal a csirkelábakkal elég vicces látvány. Szabása is hogy néz ki.Testépítőknek lehet jól állna. Pont olyan lelki szegényeknek gyártják ezeket, akik csak a márkáért bármit kifizetnek, mert milyen menő már a fiatalok körében.
14/17 anonim válasza:
#15 A pulóver is pontosan ugyanez a téma.
15/17 A kérdező kommentje:
Ilyen göncöket bárki meg tud venni, az már más kérdés, hogy megengedhetné-e magának nyugodt szívvel, nem tudom mire kell irigykedni 30ezer forinton. Boss, premiumabb márka, tudom. Viszont ez, amit linkeltem szerintem egy szégyen a boss márkanévre..
2020. jún. 11. 15:50
16/17 anonim válasza:
"Ilyen göncöket bárki meg tud venni"
Aztán még is itt vered a nyálad rajta hogy 30ezer ft-os tréning gatya...
17/17 anonim válasza:
Hát azért bárki nem. Látszik te sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!