Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a divatbemut...

Mi a véleményetek a divatbemutatókon látható őrült öltözékekről?

Figyelt kérdés

Van az a mondás, hogy "nem a ruha teszi az embert", de aki ilyen ruhákat képes kitalálni az részemről nem ússza meg annyival, hogy "csak élénk a fantáziája"! Más szóval ott igen komoly problémák lehetnek a fejecskében!

[link]

Mások kénytelenek turkálóból öltözni (ettől szerencsétlenebb helyzetbe most ne menjünk bele)ezek az elmebeteg barmok meg délután kettőkor másnaposan felébredve szippantanak valami fehér port aztán a következő bemutatóra előállnak egy ilyen lehetetlen viselettel? Mi értelme van ennek? Értem, hogy a ruhával kifejezheti az ember önmagát, de ilyeneket mégis ki képes viselni a manökeneken kívül???

2014. dec. 4. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hétköznapi viselet, hanem művészet. Ugyanolyan "elmebeteg" művészet, mint a versenyre készülő épített műkörmök vagy Picasso festményei.

Legalábbis szerintem...

2014. dec. 4. 13:09
 2/8 A kérdező kommentje:

1-es

Akkor úgy látszik a művészetnek is több fajtája van, mert számomra pl.: Ennio Morricone alkotásai nevezhetők művészetnek!

Lássuk be sokkal többet ad vele a világnak mint ezenfajta művésztársai!

Bár igaz, az ember képes megkönnyezni egyiket és másikat is, csak az ok nem mindegy! :D

2014. dec. 4. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy több fajtája van a művészetnek, ahogy írtam, ez egy "elmebeteg" ág :D
2014. dec. 4. 13:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor - a társadalmi értelemben - normális ember szerint ez nem normális! Ugye?
2014. dec. 4. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, valahogy úgy... Mint a szürrealizmus.
2014. dec. 4. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Így van, ez egy művészeti ág, az iparművészet egyik pillére! Ezeket a darabokat senkin sem fogod látni az utcán, max egy sztáron a saját koncertjén!

Ha nem tetszik ne nézd, ennyi a titok! ;)

2014. dec. 4. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, én divattervező szeretnék lenni, de annyira nem jönnek be ezek a ruhák, én inkább valami divatosat, de feltűnőt terveznék, na de nem olyat, ami azért feltűnő, mert ocsmány!
2014. dec. 9. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? 10? :D

A kifutónak érteni kell a lényegét...

2014. dec. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!