Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen méretű fürdőruhát hordjak?

Milyen méretű fürdőruhát hordjak?

Figyelt kérdés
Ma akartam venni fürdőruhát, mert nincsen. Régen vettem az utolsót, szóval fogalmam sincs, mi a méretem. Kb. 65 kg vagyok, és 155 cm. Annyira azért nem vagyok kövér, mint sztem én gondolom, de ma kiválasztottam a boltban a legnagyobb méretűt, XL-eset, kérdeztem az eladónőtől, h fel lehet-e próbálni, mire azt válaszolta, hogy ez neked kicsi. És otthagyott :( Ennyire kövér vagyok? Tényleg nagyobb kellene? Mégis mekkora? Nagyon rosszul esett, most bőgtem ki magam :(
2010. júl. 31. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

képet ha mellékelnél sokkal könnyebb lenne:)

biztos lehet fürdőruhát kapni:) itt az eladóval volt gond, mivel neki kötelessége kiszolgálni teljeskörűen a vevőt:D

szerintem menj el egy másik üzletbe s keresgélj, míg a számodra megfelelőt meg nem találod.

2010. júl. 31. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Jajj az eladóra ne hallgass,nekem is mondta h az M-es felső nem lesz jó,aztán nézett hogy milyen jól áll:DDD

Ne parázz nem vagy kövér én a kövérséget nem ilyen súlynál mondanám,hanem 100kg körül.Látatlanba is megmondom h nem vagy dagi.Amugy nem lehet h a kosárméretére gondolt? az nem gáz

2010. júl. 31. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
amekkora rád megy. ha az m-esnek közelít a mérete, akkor próbáld fel, ha nem jó, keresel másik méretet... ezeknek nyúlik az anyaga, nem hinném, h ne jönne rád.
2010. júl. 31. 14:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát nem tudom, 75/B a méretem, az nem változott régóta :) Kb. akkora volt a fürdőrucinak is, kisebb sztem biztos nem volt. Elmegyek másik üzletbe, csak tényleg rosszul esett, mert az elmúlt 2 évben 15-20 kg-mal lettem nehezebb :( 21 vagyok, 2 éve 52 kg voltam :( És most kétségbe estem, h már ruha sincs a méretemben :)
2010. júl. 31. 14:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Én 165 cm, 73 kg vagyok, és még kínaiból is jó rám az XL (jó, van, amikor XXL, amúgy L-es a méretem, ha nem kínairól van szó).

Kizárt, hogy az rád kicsi lett volna, de szerintem az L-es is simán jó lenne neked.

2010. júl. 31. 14:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából fel sem próbáltam :( Már úgy bánom :( Nagyon tetszett pedig :( De csak pozitívan, találok jobbat :D
2010. júl. 31. 14:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem az a baj, hogy kínaiba mentél.

Régen amikor kínaiban vásároltam (kamaszként) akkor lehettem 170 cm és 65 kiló, és XL meg XXL ruhák kellettek. Nem én voltam dagadt hanem ilyen a méretezés. A 170 cm magas, 90 kilós anyukámra 7 XL- es ruhát tukmáltak :)

Menj rendes üzletbe ott M/L- es ruhákat nézegesd, konfekcióban pedig 40- es körül lehetsz.

2010. júl. 31. 15:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet, mert tényleg kínai volt! Nem azért mentem oda, mert olcsót akarok, hanem megtetszett a kirakatban :( Minden nap ott megyek el előtte :)
2010. júl. 31. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:

A megadott adatok alapján azt mondanám, hogy olyan 40-es (L) méret elég kell, hogy legyen, sőt, lehet, hogy még a 38-as is. De ha véletlenül egy-egy fazonból 42-es kell, attól se ijedj meg.

Tegnap előtt egy nagy darab nő jött be fürdőruháért, azt hittem, hogy 44-es méretű kell neki, s jó lett rá a 40-es.

Vigyázni kell a kínai termékekkel, mert elszámozzák.

Próbáld fel, ami tetszik, mert magadon mindegyik másképp mutat. Esetleg kérd meg az eladót, hogy a méretednek megfelelőt ajánljon, s így (ha az eladó már régen dolgozik a szakmájában, ránézésre megmondja, hogy kb. melyik méret való neked) Ha lebeszél, az nem jó eladó. Miért ne próbálhatnál fel egy kisebb méretet? Hiszen, ha abszolút nem megy rád, úgysem fogod szakadásig magadra ráncigálni.

Még egy tanács, hogy csak olyat vegyél meg, amire azt mondod, hogy na, erre gondoltam. (ha nagy, ha át kell alakítani stb. ne vedd meg!)

Ha egy kicsit szorít, nem baj, mert valamennyit tágul a vízben. (De ne vágjon azért be sehol)

2010. aug. 1. 22:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)) Aranyos vagy nagyon!
2010. aug. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!