Fiúk-lányok, nektek tetszik ez a nadrág? (link)
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre,nem mások véleménye szerint öltözködöm,csak érdekelne hogy mi a véleményetek az ilyen nadrágokról.És ami a képen van az hogy tetszik?Persze egy szép formás,karcsú lányon:)
Főként fiúk véleménye érdekelne.Kort és nemet NE HAGYJÁTOK LE!
Előről:
Hátulról:
Köszi:)
2010. júl. 31. 12:09
1/16 anonim válasza:
A kulcsszót leírtad: formás, karcsú.
Egy jó alakú feszes csajon természetesen szuper egy ilyen naci.
Én, akin van pár kiló plusz nem venném fel (mindenki nagy örömére :))
Ha Te vékony vagy és szép a bőröd, netán még szép barna is vagy akkor szuper választás :)
25, L
2/16 anonim válasza:
Bárcsak minden lány legalább ilyet hordana! :) 17/F
3/16 anonim válasza:
Én nem szeretem a farmer rövidnadrágot, tehát így ez sem tetszik, de tény, h vkinek nagyon jól áll
4/16 anonim válasza:
nekem nagyooon tetszik! imádom az ilyen gatyákat :)
17L
5/16 anonim válasza:
Nekem is tetszik és van hasonló farmer rövidnadrágom. :)
18/L
6/16 anonim válasza:
Szia ! A Nadrággal szerintem, semmi gond sincs:) az egyén függő, hogy kinek , hogy tetszik... Persze az esztétikai dolgokra is oda kell figyelni, mert a csinos, formás szép alakú lány lehet kicsit nőiesebb idomokkal is meg nem:) ebben az esetben ha nem töltöd ki teljesen vagy túlságosan szűk és picit kibuggyan hanyagold...:) de szerintem az ilyen kis apróságokra alap odafigyelni:) 17/ L
8/16 anonim válasza:
az ilyenekben szépek a lányok (: (L)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!