Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vastagitja a labakat...

Nagyon vastagitja a labakat az ilyen nadrag (LInk)?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 13. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Igen, és ha valaki alapból nem a véknyak közé tartozik nem épp gusztusos látvány egy ilyenbe préselődve.
2010. febr. 13. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
szerintem is vastagítja. Meg szerintem ez a nadrág nagyon kevés embernek áll jól. A nagyon vékonyaknak és (mondjuk pl. nekem, de én szeretnék hízni) akinek vastag lába van annak nem áll jól
2010. febr. 13. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
már bocs, de a lány a képen nem piszkafa, és mégis jól áll neki. sőt, inkább a piszkafákon tré, mintsem a husisokon. jó, azért ne 80 kilósan akard magad belepasszírozni.
2010. febr. 13. 17:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Eppen ezert tettem fel a kerdest, mivel a lany modell gondolom vekony es igy ebben a nadragban kifejezetten nem, tehat ebbol az kovetkezik h vastagitja, szerintem az elso ket valaszolonak van igaza, sajnos mert akkor en nemtudom viselni:(
2010. febr. 13. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem menj el egy boltba, ahol árulnak ilyet, és próbáld fel, úgy könnyebb eldönteni.
2010. febr. 13. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

17:12 vagyok.

17:59-nem szól, hogy épp ezt mondtam, hogy sem a túl vékonyaknak, sem a teltebbeknek nem áll jól, hanem a köztesnek. Pl. a képnek lévő csajnak

2010. febr. 13. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
igen és szerintem amúgy sem valami szép ez a gatya am a képen is elég hurkának tűnik benne a csaj
2010. febr. 13. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez a gatya tényleg nem áll jól a nagyon vékony lányoknak: kezdve ott, hogy a fekete karcsúsít, még vékonyabbnak fog tűnni benne a láb. Inkább az amolyan átlagos testalkatúaknak áll jól (se nem vékony, se nem duci, 1-2 kg plusz vagy mínusz simán belefér típusról beszélek).
2010. febr. 13. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
na...az valahogy úgy van, hogy : ha valakinek piszkafa lábai vannak fel ne merje ezt venni ..dee, ha ducibb akkor sem, ha alacsony, akkor sem. :)
2010. febr. 13. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
11%
hát sajnálom, ha vastagabb a lábad, te nemtudsz hódolni a mai divatnak. sztem zárkózz be a szobádba és sírj a sarokban
2010. febr. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!