Srácok, miért hordanak olyan kevesen boxeralsót? Pedig elvileg az lenne a legkényelmesebb és legegészségesebb! Nem?
20/F
Én is laza lobogós bóxert hordok, én szeretem hogy limbálozik benne a farkam, nekem ez a férfiasság jelképe, sőtt meztelenül is alszom.
Akik kritizáljak és röhögnek mert hogy nagypapás... ennyire félsz a saját farkadtól hogy szorítgatnod kell magadhoz egyfolytában mert hogy "jaj ne hogy érezzem a textilt a farkamon keresztül"?? Mit sírsz bébi legalább könnyebben be tudod kapni. ;)
Azért kedves olvasó mert én nem tapadós skinny nadrágokat hordok, tudni tetszik?
Miért, sokkal jobb 2 ruhanemu ami tapad az intim részen?
Hagyjuk mar ember, így is meg van a kello mozgása a szerszámomnak a gatyában, de úgy nem hogy tapadós szarokat hordok magamon éjjel es nappal.
25.
A fecske nem tapadós. Csak mivel nem hordod, fogalmad sincs róla. Kényelmes, sokkal kisebb területet takar - főleg a stratégiailag fontos ágyéki részen - ezért sokkal jobban is szellőzik.
De volt kis koromban, tökéletesen emlékszem hogy milyen volt.
Kevesebbet takar de nem tud benne himbálozni a farkad, nekem meg az a lényeg, az viszont nem hogy a fecskébol oldalt ki koszon egyfoljtaba a farkam.
27.
Kiskoromban én is hittem dolgokat. Pl, hogy sajtból van a Hold, meg hogy a felnőttek okosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!