Srácok, miért hordanak olyan kevesen boxeralsót? Pedig elvileg az lenne a legkényelmesebb és legegészségesebb! Nem?
Figyelt kérdés
Annak idején osztályban kb 2-3-an voltunk, akik boxert hordtunk, a többiek nagyrészt fecskét, meg a tapadós boxert hordták. Öltözőkben is inkább a fecskét és a sztreccs boxereket látom. Miért van ez? Emlékszem, nekem is fura volt fecskéről átszokni a boxerre, de szerintem fantasztikus, főleg nagyobb mérettel! Kicsivel nem tudom, de úgy is biztos előnyös:D szóval. Értem, hogy lóg és himbálózók minden, de épp ez adja a szabadságot. Sportoláshoz igaz, én is fecskét veszek fel, mert azt javasolják a hozzáértők. De nálunk miért hordják ennyire kevesen a rendes boxereket?2020. jún. 4. 09:16
11/29 anonim válasza:
Rendszeresen autózom 250 km-eket. De nekem nem szokott leereszkedni. Utazáshoz is a laza vékony pamutboxert szeretem. A másikfajta bevág és ha sokat kell benne így ülnöm a végére már minden bajom van. Egyedüli kényelmetlenség szerintem ha szűkebb, combasimuló nadrágot veszek fel, akkor el kell igazgatni alatt a boxert reggeli felvételkor, hogy ne gyűrődjön fel. Talán ennyi a negatívuma. Más különben szerintem a legkényelmesebb. De nyilván ez valamennyire megszokás kérdése is.
12/29 A kérdező kommentje:
No Igen
2020. jún. 4. 15:47
14/29 anonim válasza:
Tapados boxernél nemigen van kényelmesebb
15/29 anonim válasza:
Csakis fecske. A boxer meleg, soha többet. Ami nem is csoda, mert gatyára húzunk így gatyát.
16/29 anonim válasza:
Sztreccs boxert hordok, mert nekem ez kényelmes és nem szeretem ha himbálózik. 11-12 éves korom óta ilyet hordok csak. Előtte fecskéim voltak.
17/29 anonim válasza:
16.
Akkor miėrt nem maradtál a fecskéknél?
Ott sem himbállódzik semmi és még ezt a nevetséges szárat sem kell elviselni.
18/29 anonim válasza:
Nálunk az osztályban egy valaki kivételével mimdenki boxert húzott
20/29 anonim válasza:
Nem csak az ajpa gatyáját örökölte aki fecskét hordott xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!