Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok, miért hordanak olyan...

Srácok, miért hordanak olyan kevesen boxeralsót? Pedig elvileg az lenne a legkényelmesebb és legegészségesebb! Nem?

Figyelt kérdés
Annak idején osztályban kb 2-3-an voltunk, akik boxert hordtunk, a többiek nagyrészt fecskét, meg a tapadós boxert hordták. Öltözőkben is inkább a fecskét és a sztreccs boxereket látom. Miért van ez? Emlékszem, nekem is fura volt fecskéről átszokni a boxerre, de szerintem fantasztikus, főleg nagyobb mérettel! Kicsivel nem tudom, de úgy is biztos előnyös:D szóval. Értem, hogy lóg és himbálózók minden, de épp ez adja a szabadságot. Sportoláshoz igaz, én is fecskét veszek fel, mert azt javasolják a hozzáértők. De nálunk miért hordják ennyire kevesen a rendes boxereket?

2020. jún. 4. 09:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Rendszeresen autózom 250 km-eket. De nekem nem szokott leereszkedni. Utazáshoz is a laza vékony pamutboxert szeretem. A másikfajta bevág és ha sokat kell benne így ülnöm a végére már minden bajom van. Egyedüli kényelmetlenség szerintem ha szűkebb, combasimuló nadrágot veszek fel, akkor el kell igazgatni alatt a boxert reggeli felvételkor, hogy ne gyűrődjön fel. Talán ennyi a negatívuma. Más különben szerintem a legkényelmesebb. De nyilván ez valamennyire megszokás kérdése is.
2020. jún. 4. 15:46
 12/29 A kérdező kommentje:
No Igen
2020. jún. 4. 15:47
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a boxer a legjobb
2020. jún. 4. 16:14
 14/29 anonim ***** válasza:
41%
Tapados boxernél nemigen van kényelmesebb
2020. jún. 4. 22:47
 15/29 anonim ***** válasza:
28%
Csakis fecske. A boxer meleg, soha többet. Ami nem is csoda, mert gatyára húzunk így gatyát.
2020. jún. 4. 23:08
 16/29 anonim ***** válasza:
80%
Sztreccs boxert hordok, mert nekem ez kényelmes és nem szeretem ha himbálózik. 11-12 éves korom óta ilyet hordok csak. Előtte fecskéim voltak.
2020. jún. 5. 23:56
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

16.

Akkor miėrt nem maradtál a fecskéknél?

Ott sem himbállódzik semmi és még ezt a nevetséges szárat sem kell elviselni.

2020. jún. 6. 14:21
 18/29 anonim válasza:
94%
Nálunk az osztályban egy valaki kivételével mimdenki boxert húzott
2020. jún. 12. 12:14
 19/29 anonim ***** válasza:
17%
Annak az egynek mardt esze...
2020. jún. 13. 16:51
 20/29 anonim válasza:
20%
Nem csak az ajpa gatyáját örökölte aki fecskét hordott xD.
2020. jún. 13. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!