Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Birkenstock papucs-szandál...

Birkenstock papucs-szandál vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak Birkenstock szandált, vagy papucsot, de nem tudom, hogy melyik lenne jobb döntés. Véleményekre lennék kíváncsi, hogy melyik reálisabb, hiszen 10.000 forint különbség van köztük.
2020. jún. 3. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez attól függ hova hordod.

A szandál előnyösebb ha azt akarod, hogy rajtad maradjon fixen, és pl lazább irodai munkába is elmegy.

Viszont többet kell vele babrálni.

A papucs slamposabban hat, de praktikus. Ha pl ki kell ugrani a postaládáig vagy 3 totyogó gyerek lóg a csípődön akkor nagyon megkönnyíti az életet. Melózni én nem venném fel, max ha strandon vagy pl masszőrként dolgozol.

2020. jún. 4. 03:18
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem gondold át, hogy te mit szeretsz jobban viselni, papucsot-e vagy szandált és ahhoz mérten dönts.

Nekem két birkenstock papucsom van, mert nem szeretem a szandálokat. Idegesítenek a bokám körüli csatok.

2020. jún. 4. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Inkább papucs párti vagyok, viszont az érdekelne, hogy egy átlag árkategóriás (kinek mi az átlag, nekem például az átlagot egy sima björndal- deichmann papucsot jelent, ami hasonló kinézetű és kivitelezésű mint a birkenstock, viszont negyed annyiba került és nagyon kényelmes.) papucshoz képest mennyivel kényelmesebb. Netről szeretném rendelni, lehetőségem nincs jelenleg elmenni nagyobb városba felpróbálni.
2020. jún. 4. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kényelem igazából a lábad formájától függ amit neten át nem fog megmondani neked senki.

Ennyi pénzért viszont ha nem volt utcán, visszaadják a pénzt ha nem jó.

2020. jún. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!