Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőrdzseki rosszul néz ki...

Bőrdzseki rosszul néz ki szandállal együtt? (egy outfitbe)

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 19:05
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon
2020. máj. 23. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a legjobb. Bőrdzsekihez zárt cipő, bokacsizma, csizma illik. A szandálhoz inkább egy könnyebb farmerdzseki, blézer, kardigán az ami illik.
2020. máj. 23. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Elsőre azt mondanám, igen, nagyon rosszul néz ki. Különösen a hagyományos, fekete darabokkal. Viszont léteznek ma már mindenféle színű és fazonú műbőrdzsekik, azokkal el tudok képzelni szandált. Nekem lila, piros és sárga van ilyenekből, behúzott derekú fazonok, azokhoz teljesen oké egy szandál. De a fekete alapdarabommal nem vennék fel csak zárt cipőt, bakancsot.
2020. máj. 24. 01:01
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Persze
2020. máj. 24. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy fekete dzseki jól mutat fekete magassarkú szandállal egy bulizós szerelésben :)
2020. máj. 24. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Semmi gond a szandállal, csak ne felejts el zoknit venni. Kockásat.
2020. máj. 24. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Max így, de alkalomra.

2020. aug. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!