Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Véletlen női cipőt vettem,...

Véletlen női cipőt vettem, mennyire vagyok gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdjük is az elején, szóval.. voltunk nemrég az M3 Outletbe (Polgáron).

És az Adidas Store-ba megtetszett egy cipő csak hogy nem volt a méretemben (Adidas Ultraboost 19). Így kellett választanom egy másikat ami volt a mértembe, meg is találtam tök jól nézett ki stb.. (meg jegyzem hogy a férfi részlegen volt az a cipő). Felpróbáltam meg minden, kényelmes is volt, rugalmas is. Aztán amikor végleg meghoztam a döntést meg vettem a cipőt(tudni kell hogy nagyon jó árba vettem: 55 ezer FT volt maga a cipő, Outlet áron 30 ezer és akciózva volt 15 ezerre).Aztán amikor haza mentem másnap este vettem észre hogy a dobozán egy női figura van és a nevébe is benne volt a "W" jelző.Csak hogy azt én nem vettem észre a boltba.Nagyon elkezdtem idegeskedni hogy, hogy lehetek ekkora hülye.Egyelőre tesóm tud csak róla és ő azt mondta hogy teljesen úgy néz ki mint egy férfi cipő de engem nagyon aggaszt ez a dolog(egyébként a cipőt meg is találtam az Adidas oldalán a Women's Running-ba..).Habár nekem így is tetszik a cipő(nem vagyok homo csak egyszerűen tetszik) és szerintem is egy unisex-re esetleg egy férfi cipőre hasonlít.Egyelőre csak felpróbáltam ill. egyszer voltam sétálni benne.Egy embert láttam aki furán nézett de nem is a cipőmet hanem engem.(?) Szóval nagyjából ennyi.

Tömören szólva akkor annyi a kérdésem hogy mennyire gáz ez az egész?

Link: [link]

Linkhez kapcsolódó kérdés: Szerintetek nagyon látszik hogy női?

Köszönöm hogy türelmesen végig olvastad! Pacsi! :D

2020. jún. 3. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9-es!

Köszönöm a bíztatást! Szerintem biztos hogy nem fog feltűni egy átlag embernek, mivel nem az az első dolga hogy a cipőmet bámulja, a sneakerhead-eknek meg lehet hogy feltűnnik egy ilyen dolog de nincs olyan sok sneakerhead ismerősöm így szerintem ez nem probléma. Egy ismeretlen sneakerhead aki meg csak úgy oda szól hogy:"Az női cipő, nem kéne hordanod!" (vagy akármilyen megjegyzést fűz hozzá) nem fogok hallgatni rá nagy valószínűséggel.

De azért köszönöm szépen hogy ilyen kedvesen bíztatsz! :)

#10-es!

Nem gondoltam volna hogy valaki ennyire belemerül a részletekbe és megosztja velem. De nagyon szépen köszönöm! Legalább tudom már a férfi cipő párjához képest a hátrányokat/előnyöket. Nem hiszem hogy főként futásra fogom használni így az a 15%-kal kisebb erejű ütésekre való tervezése annyira az általános felhasználásban nem fog nagy feltűnést játszani. Persze futni is fogok benne de nem olyan sokat. Az a lényeg szerintem hogy általános felhasználásra szerintem jó lesz mivel amikor voltam benne sétálni akkor elég kényelmes,rugalmas volt ill. jó érzés volt a boost talpban járni egy Nike Revolution 4 után. A nike nem nyerte el annyira a tetszésem. Futás közben is eléggé kényelmetlen és szorító érzést nyújtott + nem annyira szellőzött. De utcai viselésre jó volt. Csak már kezdtem kinőni.

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, kedves tőletek hogy egy ennyire tudatlan srác kérdésére tudtok nekem nyugodtan válaszolni! :)

2020. jún. 3. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem latszik,h noi cipo.

De ha ilyen furak az emberek ott korulotted,akkor senkinek nevmondd,h noi ciponek van feltuntetve a dobozan!!

A tesod se pletykalja el senkinek.

2020. jún. 4. 01:41
 13/17 A kérdező kommentje:

#12-es!

Igen elég furák sajnos.. és nem lenne eszem ágába sem elmondani senkinek. Ha el is mondanám vlk-nek nem olyannak mondanám el akit 1 napja ismertem meg. (Ezzel arra szeretnék célozni hogy max 4-5 emberben bízok meg 100%-osan aki soha nem adná tovább).

Ill.: A tesóm nem olyan, igazából annyira nem is foglalkozot vele csak annyit mondott hogy hagyjam mert hülyeség ha a cipő belsejében sincs bele írva se sehol, csak a dobozban(de az meg otthon van valszeg mindig szóval nem hiszem hogy valahova el vinném). Szóval a tesómba 200%-osan megbízok. Sokszor segítettünk egymásnak már a bajban és van ami örök(a bizalom).:D

Szerintem tesóm nem adná ki senkinek ezt tehát chill. :D

Egyébként csak úgy bedobdta random kérdésnek neked vagy te is hasonló cipőben jársz?

2020. jún. 4. 01:52
 14/17 anonim válasza:
100%

Én egyáltalán nem mondtam volna meg így rá nézésre hogy ez egy női cipő sőt szerintem is jól néz ki és én sem vagyok homo sem biszex.

Szerintem egész nyugodtan hordjad

20/F

2020. jún. 4. 23:43
 15/17 A kérdező kommentje:

#14-es!

Köszi szépen a megerősítést!

Örülök hogy nem holmi bunkók találták meg a kérdésem akik csak annyit mondanak:"Ez b*zis" (vagy akármilyen romboló jellegű megjegyzést fűz hozzá amivel nem haladok semerre).

Szerintem is király egy cipő. Habár egy NMD v. egy Ultraboost jobban adja. (legalábbis szerintem).

De ez se egy rossz cipő, így próbálgatások alapján megítélve. Szerintem utcai cipőnek is teljesen jó (annyi hogy vigyázni kell hogy ne koszolódjon be a boost talp, mert akkor sikálhatom :') ). Illetve futó cipőnek mennyei szinte :D nagyon jó érzés Nike után boost talpban futni (kinek mi). Annyi hogy az elején egy kicsit fura, nem megszokott érzést nyújt.

Ezt a véleményt egyébként csak azért írtam le ha valaki olyan találná meg a kérdésem aki megvenné ezt a cipőt és kíváncsi egy rövid véleményre, akkor tudjak neki segíteni :D.

2020. jún. 4. 23:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem látszik,hogy női lenne. Meg hidd el mi lányok amig nem ciklámen,pink,strasszos vagy rikitó piros/narancs cipőt veszel fel nem igazáb vesszük észre. :D

Ez egy sima fekete cipő, férfi nő ugyan ügy hordhatja.

2020. jún. 5. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Búza vagy. Nincs ezzel semmi gond. Mi elfogadunk téged teljes mértékben.:)
2021. júl. 1. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!