Véletlen női cipőt vettem, mennyire vagyok gáz?
Sziasztok!
Kezdjük is az elején, szóval.. voltunk nemrég az M3 Outletbe (Polgáron).
És az Adidas Store-ba megtetszett egy cipő csak hogy nem volt a méretemben (Adidas Ultraboost 19). Így kellett választanom egy másikat ami volt a mértembe, meg is találtam tök jól nézett ki stb.. (meg jegyzem hogy a férfi részlegen volt az a cipő). Felpróbáltam meg minden, kényelmes is volt, rugalmas is. Aztán amikor végleg meghoztam a döntést meg vettem a cipőt(tudni kell hogy nagyon jó árba vettem: 55 ezer FT volt maga a cipő, Outlet áron 30 ezer és akciózva volt 15 ezerre).Aztán amikor haza mentem másnap este vettem észre hogy a dobozán egy női figura van és a nevébe is benne volt a "W" jelző.Csak hogy azt én nem vettem észre a boltba.Nagyon elkezdtem idegeskedni hogy, hogy lehetek ekkora hülye.Egyelőre tesóm tud csak róla és ő azt mondta hogy teljesen úgy néz ki mint egy férfi cipő de engem nagyon aggaszt ez a dolog(egyébként a cipőt meg is találtam az Adidas oldalán a Women's Running-ba..).Habár nekem így is tetszik a cipő(nem vagyok homo csak egyszerűen tetszik) és szerintem is egy unisex-re esetleg egy férfi cipőre hasonlít.Egyelőre csak felpróbáltam ill. egyszer voltam sétálni benne.Egy embert láttam aki furán nézett de nem is a cipőmet hanem engem.(?) Szóval nagyjából ennyi.
Tömören szólva akkor annyi a kérdésem hogy mennyire gáz ez az egész?
Link: [link]
Linkhez kapcsolódó kérdés: Szerintetek nagyon látszik hogy női?
Köszönöm hogy türelmesen végig olvastad! Pacsi! :D
Köszönöm a válaszod!
Értem hogy semmi értelme csak nem tudom mennyire néznének hülyének az utcán/bárhol.Szerinted nagyon látszik a cipőn hogy női?
Igazad van! Tényleg van hasonló férfibe is csak ott sötétkék a belseje. Habár még annyit észre vettem hogy a képeken úgy tűnik mintha a férfi cipőnek kisebb lenne a hátsó "sarka". Ill. mintha a női magasabban lenne a talajtól (lehet hogy csak én látom úgy de tényleg olyan.)
Erre nem arra szeretnék célozni hogy mennyire válogatós vagyok csak hát na.. ha jobban megnézi valaki meg lehet különböztetni a kettőt.
Köszönöm hogy nem bunkón válaszoltál ahogy egyesek, kicsit megkönyebbültem. :)
Ez nem női cipő, hanem uniszex.
Ugyanúgy néz ki a férfi és a női, annyi különbség van, hogy más a számozása.
Pl Adidas esetén láttam olyat, hogy ugyanaz a cipő van gyerek, női és férfiben is, mind ugyanúgy néz ki, csak a méretezés más.
Amúgy hányast vettél?
#5-ös!
Köszi tőled is a megkönnyebbítést. :)
A boltba 40 2/3-osnak volt feltűntetve.(Ami tökéletesen jó is rám)
egek...
tényleg ekkora fenyegetés egy kis w betű a férfias fellépésedre? volt hogy nekem vettünk a dechathlonban férfi cipőt, az öcsémnek meg ugyanabból a szabásból nőit, mert nekem a barna kellett, neki meg a szürke...
#7-es!
Nem azt mondtam hogy mennyire válogatós vagyok, de nem az a típus vagyok aki nyugodt szívvel hord más nemü ruházatokat (nálunk nem túl jól kezelik az ilyen illetőket, van hogy akár ki is közösíthetnek egy embert a barátiköréből egy ilyen ügy miatt).
Lehet hogy ez a kérdés azt adja át hogy mennyire túl reagálom.. csak egyszerűen kiváncsi voltam hogy kinek mi a véleménye egy ilyen jelenségről, mennyire tartja gáznak stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!