Harisnya nyitott szandálhoz?
Tudom, hogy az etikett szerint nem illik és sokak szerint ronda is.
Esküvőre megyek és van egy nagyon szép szandim, amit felvennék a ruhához, de harisnyát mindenképp húzni szeretnék. Gondolom még varrat nélküli orrar is bénán mutat!? :) Vegyek inkább zárt cipőt hozzá?
Hát, én viszonylag gyakran látok nőket szandál harisnya kombóban, fiatalabbat is, idősebbet is. Szerintem annyira azért nem vészes, mint ahogy sokan gondolják. Lehet azt úgy is hordani, h a legtöbben észre sem veszik. Én ritkán hordok szandit, viszont én is veszek fel hozzá harisnyát, mert nem szeretek mezítláb lábbelit hordani. Én úgy oldom meg, h veszek egy 7-8 denes, a lehető legvékonyabb harisnyát, ami olyan árnyalatú, mint a bőröm, így szinte észrevehetetlen. Fontos, h ne legyen vastagított orra, hanem mindenhol ugyanolyan vékony az egész harisnya, kivéve az orrán lévő varrás. Amikor veszem fel, úgy igazítom a lábamon, h a varrás a lábujjaim és talpam közti mélyedésbe essen. Igazából mindegy, a lényeg, h a varrás ne a lábujjak végénél legyen, mint ahogy kellene, hanem alul valahol, lehet az a talp közepén is,én csak azért igazítom abba a kis résbe, mert úgy nem azon lépkedek, és így nem kényelmetlen. Aztán, ha a varrás a megfelelő helyen van, akkor amennyire csak tudom ráfeszítem a harisnyát a lábujjaimra mindenképp, de addig amíg nem takar a szandi pántja. Ha jól eltalált a harisnya színe, és eléggé ráfeszül a lábujjakra nem nagyon lehet észrevenni a harisnyát főleg ha nem süt százágra a nap, estefelé szürkületben, vagy félhomályban meg egyáltalán nem. Nekem ez így mindig bejött, soha senki nem vette észre, legalábbis nem jegyezte meg, h gáz lenne. Olyankor szúrták csak ki, amikor levettem a szandit, h van rajtam harisnya is, de akkor már totál mindegy is volt... :D
Lehet, h lesznek majd akik oltanak ezért, de nem kell velük foglalkozni, ez csak arról szól, h gáznak tartják a jelenséget, és ezeket olvasva ott lebeg előttük, h szandi+harisnya gáz. Viszont, ha nem tudatosul bennük, mert nem olvasnak beszélnek róla, hanem pl személyesen vannak ilyen nő közelében, a legtöbbjük észre sem venné az egészet...
Másfelöl pedig, ha gáznak tartják, ha nem akkor is nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, ha te így szeretnél megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!