Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért baj az ha nem akarok...

Miért baj az ha nem akarok bugyit hordani?

Figyelt kérdés
Már kislánykoromban sem tudtam elviselni magamon.Volt,hogy az anyám rám adta mielőtt elindított az óvodába én meg a wc ben levettem,beraktam a táskámba és úgy voltam egész nap.Próbálkoztam már minden fajta fazon viselésével de egyik sem volt kényelmes.Úgyhogy amikor csak tehetem nem viselek alsóneműt.Egyes helyeken arról beszélnek,hogy ez milyen egészségtelen de én nem értem miért.Nyáron ha szoknyát viselek akkor talán igen bár akkor azért általában fel szoktam venni.De bugyi nélkül lenni számomra tényleg ezerszer komfortosabb néha annyira zavart napközben,hogy képtelen voltam koncentrálni a feladataimra.
2020. jún. 1. 23:28
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
és ha menstruálsz?
2020. jún. 2. 04:42
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Privatban irt nekem a kerdezo, hogy ferfi es erre izgul. Ezt leirhatta volna itt is...
2020. jún. 2. 06:10
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Elmebeteg az ilyen xdd
2020. jún. 2. 07:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze 3 évesen levetted a bugyidat és okosan beraktad a táskádba. :D És erre tisztán emlékszel is hogy így volt. Hoooooogyne. Mesélj még.
2020. jún. 2. 09:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ewww

Ne haragudj, de egy nőnek akármennyire igényes néhanapján előfordul, hogy folyasa van, nedvesedik, ha ez mind a nadragodra megy az nagyon gusztustalan

2020. jún. 2. 10:29
 16/20 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló: Feltalálták a tampont.

12-es: Te kis hazug :D Biztos az exed írt neked így akart megviccelni

15-ös.. ha van akkor felveszek amúgy szerencsére ritka

2020. jún. 2. 17:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja és 14-es igen nekem már akkor is volt annyi eszem.. bocsika ha ez téged személyesen sért mert neked ez még most sem megy.
2020. jún. 2. 17:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hú kérdező, nagyon remélem, hogy nem komoly a kérdésed. Mert ha mégis az, ne haragudj, de nő létedre elég igénytelen lehetsz. Az embernek vannak elöl-hátul testnyílásai ami higiéniai okokból jó ha nem a külső ruhával érintkezik. (Nem részletezném.) A nadrágjaidat legalább emiatt napi szinten mosod? Mi a helyzet a strandon? Ott is fel kell venned fürdőbugyit. Az nem zavar?
2020. jún. 2. 18:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom..ez nagyon igénytelen dolog
2020. jún. 2. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:
91%

Igazából, ha szoknya alá rövidnacit veszel nem kell bugyi. Naciben meg ugyse látják. Suliban tesiórához azért viszont vegyél mert az öltözőben furán néznének szerintem. S remélem sose öltözködtél csak a bugyitlanság miatt a wcben,mert ott sok a bakteruum nem tul higenikus.

Ill bizonyos nadragok is dorzsolhetika bőrt ott lent,ami irritációhoz viszketéshez vezet.

Inkábbprobalj ki minnél több fazonú fehérneműt,hidd el praktikus.

Plusszban nem tudom mennyi idős vagy de mensialatt ugyis muszály hordani.

Most ha otthonamackonaci alá nem veszel bugyit,azzal aztánsemmigond szerintem. Vagy ha cicanaci alá nem veszel.

De a farmer kidörzsöli, öltözőben megszólnak szoknya alá pedig valamit muszáj :D

2020. jún. 5. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!