Fiúk/Lányok! Szerintetek gáz, ha 17 évesen masnikat akarok hordani a hajamban?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nem akarok minden nap masnit hordani, meg nem hordok fodros,csicsás, figurás cuccokat/ruhákat. Szeretek divatosan öltözködni, és szeretnék néha egy szolid vagy divatos masnit tenni a hajamba. Vagy csat vagy hajgumi formájában (hajpántot nem hordok és nem kell csipkés, fodros masnikat elképzelni). Nem akarok kislányos se lenni, inkább nőiességre hajtok, de szerintetek egy ilyen kiegészítő belefér? Egyébként személyiségileg nem vagyok kicsinyes, bár szeretek néha viccelődni. Szeretem a rock/metal zenét és a az animéket/mangákat is.2016. júl. 21. 16:30
1/11 anonim válasza:
Kedvellek leírás alapján :D sztem nem..főleg ha göndör a hajad akkor csak dob rajta néha én is szoktam rakni :) sztem nőies ha nem mini egér mintás :D 17L
2/11 anonim válasza:
Én 16-17 évesen mindennap színes szalagokat fontam a hajamba. Csúfoltak érte, mert szokatlan volt a többiek szemében, de nem érdekelt, mert nekem tetszett, és a mai napig is tetszik annak ellenére, hogy már rég nem hordom.
3/11 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy neked ez állhat jól, nem a mindennapos frizurák.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
4-es vagyok. Bocsi most látom, hogy az első One Direction-os x) A mintáját ne nézd:D
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Most már bátrabban viselem :D Eddig egy fekete szatén masnim van hajgumi formában de néztem online aliexpresen szebbnél szebbeket csak nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem e. Főleg hogy jövőre 18 éves leszek.
2016. júl. 21. 21:18
7/11 anonim válasza:
Barátnőmet arra szoktam kérni, hogy csak egy masniba legyen, ha otthon vagyunk és szerelmeskedünk. :P
Én nagyon szeretem, ha van a hajába amúgy is... Néha a hecc kedvéért azt szokta a hajába rakni az utcai viselete mellé, amit otthon a négy fal közt is fel szokott venni, és nagyon begerjedek tőle. ;)
Az ilyen masnik szerintem nagyon jók.
Hord te is bátran. ;)
9/11 anonim válasza:
Hát én 20 évesen is masnit hordok a hajamban ^^ :)))
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan hordjad! :D
Ha megnyugtat, én már elmúltam 18, mégis vannak nagyon édibédi színes hullócsillagos, kawaii mosolykás, kislányszoknyás dolgaim és imádom őket. :D
Szóval a kor nem számít, ha neked tetszik az a masni, vedd csak meg, aki meg csak a külsőd alapján beszólna (amit kétlek), arról máris tudod, hogy egy senki, szóval tiszta haszon, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!