Miért baj az ha nem akarok bugyit hordani?
Figyelt kérdés
Már kislánykoromban sem tudtam elviselni magamon.Volt,hogy az anyám rám adta mielőtt elindított az óvodába én meg a wc ben levettem,beraktam a táskámba és úgy voltam egész nap.Próbálkoztam már minden fajta fazon viselésével de egyik sem volt kényelmes.Úgyhogy amikor csak tehetem nem viselek alsóneműt.Egyes helyeken arról beszélnek,hogy ez milyen egészségtelen de én nem értem miért.Nyáron ha szoknyát viselek akkor talán igen bár akkor azért általában fel szoktam venni.De bugyi nélkül lenni számomra tényleg ezerszer komfortosabb néha annyira zavart napközben,hogy képtelen voltam koncentrálni a feladataimra.2020. jún. 1. 23:28
1/20 anonim válasza:
Az oviban nem nézték az óvónők, hogy miért lóg ki a pucér pitsád?
2/20 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem foglalkoztak vele :) Volt ennél nagyobb gondjuk is :D
2020. jún. 1. 23:36
4/20 A kérdező kommentje:
Az volt elhiheted :) Amúgy senki nem látta,hogy mi a helyzet szóval nem robbant fel az óvoda a megbotránkozástól
2020. jún. 1. 23:45
5/20 A kérdező kommentje:
Mivel nadrágot hordtam kislányként is ja ezért nem :) Most sem látják ha nadrágban vagyok :) Gondolom logikus igaz?
2020. jún. 1. 23:49
6/20 anonim válasza:
Persze, hihető. Mesélj tovább, perverz.
8/20 A kérdező kommentje:
Igen hihető amúgy sosem voltam ugrálós fajta gyerek,szerintem magadból indulsz ki te pattogsz itt most is. :)
Amúgy mesélek bármiről szívesen mit szeretnél hallani?
2020. jún. 1. 23:57
9/20 anonim válasza:
Én se hordok bugyit. Soha nem is hordtam,semmi bajom miatta.
Nagyon ritkán veszek fel csak ha nagyon muszáj.
Mindenhol csak bevág,felesleges.😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!