Lányok/Hölgyek! Van akin már volt rendes hijab? Úgy értem, aki felpróbált már egy ilyet?
Figyelt kérdés
Ilyen török vagy bosnyák fejkendőre gondolok.
Igazából van egy alsókendő meg egy takarókendő.
2020. máj. 25. 17:55
1/19 anonim válasza:
Rengetegen nőn volt már, de egy sem tud magyarul, így nem tud itt válaszolni.
2/19 A kérdező kommentje:
Magyar lányra gondoltam.
2020. máj. 25. 19:47
3/19 anonim válasza:
Bevallom, egyszer mikor egyedül voltam itthon, csak úgy poénbók magamra tekertem így egy sálat. Nyilván ilyen alsókendő nem volt, hanem valahogy így nézett ki:
Borzalmasan állt. Nem szívesen lennék muszlim. :D
4/19 A kérdező kommentje:
Akit linkeltél annak ez is jól áll!
2020. máj. 25. 22:16
5/19 anonim válasza:
Ja, neki igen, de nekem nem. :D
6/19 anonim válasza:
Mindennap van rajtam, imádkozáshoz. Amit kuldtel az inkabb nyugat európai fokepp arab vagy pakisztani lányok viselete. Török nök így nem nagyon hordják. Illetve ez fejkendő, nem hijab. A hijab a viselkedés összesege, illetve a test megfelelő takarasa, csak el lett torzitva tévesen a szó :).
7/19 A kérdező kommentje:
6-os! Esetleg tudsz olyan képet küldeni, ami hasonló ahhoz, ahogy te hordod a fejkendőt olyankor?
Csak imádkozáshoz veszed fel?
Muszlim többségű országban élsz?
2020. máj. 31. 10:57
8/19 anonim válasza:
9/19 A kérdező kommentje:
Egyébként muszlim vagy születésedtől kejzdve vagy később tértél át?
2020. máj. 31. 14:43
10/19 anonim válasza:
Később lettem muszlim, elhamdülillah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!