Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen kabát...

Szerintetek egy ilyen kabát okés egy 13-14 éves lányon?

Figyelt kérdés

Lányom már régóta akart egy leopárd mintás hosszú szövetkabátot, de nem találtunk neki olyat, ami neki való lenne, mind olyan nőies, tudjátok. Viszont pár napja egy zene kategóriás kérdés miatt találtam egy ugyanannyi idős lányt, mint a lányom, aki ilyet hord és szerintem teljesen okés, meg is találtam könnyedén a kabátot(mivel modellkedik nem volt nehéz). Szerintetek?

Itt a lány ahol lehet látni, hogy milyen egy 13 évesen, mondjuk jobb kép sajnos nem volt ahol látni az egészet: [link]

Meg itt egy kép ahol jobban látni a kabátot: [link]

2020. máj. 22. 14:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#9 Hogy jön ide a nemi élet? Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne csinálj semmit. Nem a nemi életéről kérdeztem.

#10 Na és most indokold meg miért ribis? Írtam már, az ilyen válaszokkal sokat nem tudok csinálni.

2020. máj. 22. 19:21
 12/19 anonim válasza:
97%

De idióták az emberek néha, miért lenne ez ribis? Nem egy haspóló + cicanadrág kombóról van szó(de gondolom annak örülnétek, ha már nemi életről dumáltok), hanem egy KABÁTRÓL!!! Jézusom, fogadjunk hogy akik itt válaszolnak marhára nem értenek ehhez. Mi van, irigykedsz, hogy nincs pénzed ilyenekre? Heh?!?!

Ne törődj az ilyen elme bajosokkal, nincs ezzel semmi gond, az egyetlen egy dolog, ami nem jó ezekben a leopárd mintás ruhákban az az, amit a 17 éves lány is írt, hogy kevés szín, ruha passzol hozzá!

2020. máj. 22. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

3 random kép.

[link]

[link]

[link]

Bocs, de a leopárdminta, nekem, akkor is ezt juttatja az eszembe.

2020. máj. 22. 19:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de igazából semmi probléma nincs vele. Szerintem ha a lányod már régóta vágyik egy ilyen kabátra, nyugodtan megvehetitek neki. :)
2020. máj. 22. 21:33
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

Hude hülye vagy.

Úgy jön ide a nemi élet hogy a csajok manapság elég hamar elkezdik:D és valaki azt írta decsak 13 éves:D hát az tök mindegy igaza van a kollégának erről a leopárd mintárol nekemis ez jut eszembs

2020. máj. 22. 22:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az állatmintákkal vigyázni kell, mert nem tudja mindenhez felvenni. És gondolom nem olcsó ez a kabát. Szóval én nagyon mérlegelném, mert 13 évesen megesik hogy egy ideig lelkesedik érte aztán két hét múlva megunja és fel se veszi többet. Akkor pedig kidobtam az ablakon x ezer forintot. A kabát alapvetően nekem nem tetszik, szerintem túl felnőttes egy 13 éves gyerek szintjéhez, de ha ő nagyon szeretné, megvenném neki. Elvégre semmi magamutogató dolog nincs benne, ez egy egyszerű szövetkabát, most ez a minta nagyon nagy divat vintage cuccokon is. Viszont azt megvitatnám vele - 13 évesen már lehet erről beszélni - hogy akkor ne csak két hetes hóbort legyen, hanem tényleg hordja és használja, mert annak nincs értelme hogy 2 hét után porosodjon a szekrényben.
2020. máj. 24. 01:26
 17/19 A kérdező kommentje:

#15 Itt csak is egyedül te vagy a hülye, kit érdekel, hogy a lányok hamar kezdik, nem erről szólt a kérdés!!!

#12, #14 és #16 Köszönöm a válaszaitok!

2020. máj. 24. 01:42
 18/19 anonim ***** válasza:
4%
Az a baj hogy képtelen vagy 1 mondatnál hosszabb szöveget értelmezni ha képes lennél felfogni amit írtam nem azt írnád hogy nem erről szólt a kérdés:D
2020. máj. 24. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Parducmintat semmilyen korulmenyek kozott ne
2020. nov. 23. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!