Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy ilyen kabát...

Szerintetek egy ilyen kabát okés egy 13-14 éves lányon?

Figyelt kérdés

Lányom már régóta akart egy leopárd mintás hosszú szövetkabátot, de nem találtunk neki olyat, ami neki való lenne, mind olyan nőies, tudjátok. Viszont pár napja egy zene kategóriás kérdés miatt találtam egy ugyanannyi idős lányt, mint a lányom, aki ilyet hord és szerintem teljesen okés, meg is találtam könnyedén a kabátot(mivel modellkedik nem volt nehéz). Szerintetek?

Itt a lány ahol lehet látni, hogy milyen egy 13 évesen, mondjuk jobb kép sajnos nem volt ahol látni az egészet: [link]

Meg itt egy kép ahol jobban látni a kabátot: [link]

2020. máj. 22. 14:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha a szülő vagy, és nem a gyerek, akkor ez nem kérdés, mert tudnod kell, hogy a te nevelési szabályaidba, kereteidbe ez mennyire átlagos, jópofa vagy túlzás. A gyerek alanyok szokták random idegenek véleményéhez mérni a hasonló kérdéseket, nem a felnőttek. Egy anya vagy apa nem mondja azt a gyerekének, hogy nem vehet fel vagy felvehet valamit, mert a gyakori kérdéseken Kiskrumpli444 és PárducaMéhkasban azt mondta.
2020. máj. 22. 14:45
 2/19 anonim ***** válasza:
20%
Férfiként mondom, hogy kevés közönségesebb ruhaminta létezik, mint a párducminta. Faroklohasztó. Ha az a célod, hogy senki ne mozduljon rá, akkor vedd meg neki.
2020. máj. 22. 14:55
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Faroklohasztó?? Ha az a célod, hogy senki ne mozduljon rá?

Te normális vagy? Egy TIZENHÁROM ÉVES KISLÁNYRÓL van szó. Miért lenne az egy szülőnek a célja, hogy mindenkinek álljon a cerkája a kislányára?

2020. máj. 22. 15:06
 4/19 A kérdező kommentje:
#1 A szülő vagyok, véleményeket kértem. Nyílván nem olyanokat, mint a kettes.
2020. máj. 22. 15:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rendben van. Nem magamutogató dolog egy kabát, hosszú is, tehát nem fázik meg a dereka pl. Igazából egyszerűbb lenne, ha egyszínű lenne, mivel a párduc mintás cuccok nem sok dologhoz passzolnak, de végülis szerintem nincs baj vele.

(Bár én személy szerint nem hordok ilyeneket, nekem nem is állna jól 17l)

2020. máj. 22. 15:31
 6/19 A kérdező kommentje:
#2 és #5 Ne itt éld ki a perverziód. Beteg ember vagy. Erre ott a szexualitás kategória, esetleg keress fel egy pszichiátert!
2020. máj. 22. 15:34
 7/19 anonim ***** válasza:
10%

Vadászszezonban afrikába nem engedném el az biztos...

Meg szerintem kultúráltan világosítsd vel, hogy mennyire izléstelen.

2020. máj. 22. 16:14
 8/19 A kérdező kommentje:

#5 Neked köszönöm az értelmes válaszod!

#7 Az ilyen válaszokkal nem tudok mit kezdeni. Ha ízléstelennek tartod, írd meg miért. Ha nem tudsz rá indokot adni, akkor inkább ne is írj semmit feleslegesen.

2020. máj. 22. 17:00
 9/19 anonim ***** válasza:
19%
Lehet hogy 13 éves de mikor általános iskolás voltam már akkor a 13 éves lányok nemi életet éltek:D
2020. máj. 22. 17:59
 10/19 anonim ***** válasza:
20%

Azért izléstelen, mert ribis, és mert feltűnősködő, és mert felesleges giccs...

Csak csúnyán lehet megfogalmazni az igénytelenséget, és ezért ki sem akartam fejteni.

2020. máj. 22. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!