Elsősorban a nagyobb mellű lányokhoz szólna a kérdésem. Mi a véleményetek róla?
Mondom mégegyszer, nem ismerkedek senkivel fiúk, hagyjatok már végre békén és ne zaklassatok priváttal!
Senki farkára méretére nem vagyok kíváncsi!
Hanyagoljatok az ilyenekkel, köszönöm!
ma 22:27
Leírásba minden szép és jó, van egy kis push-up hatása, de ha tökéletesen simul a testedhez passzos, akkor talán...
De a gyakorlatba nem tudom milyen.
Ár/érték arányba nem lehet rossz, nem megfizethetetlen.
L
"Szia!
Ha nem tartod tolakodásnak, szívesen beszélgetnék, ismerkednék Veled. ;-)
Mesélj kérlek magadról!
Levi"
Hát tudod kivel ismerkedjél!
Nem vagyok rád kíváncsi!
Asszonyod tud róla hogy félre akarsz kufircolni?
Megfelelo, de a mell alatti kormeretedet nagyon pontosan be kell loni, mert ha egy kicsit is nagyobb ott, akkor lecsuszik.
Nekem 70 C majndnem D mellem van, es egesz jol tartja.
Persze a pantos jobb, de ha jol valasztasz meretet, akkor egesz jol meg tud tartani ekkora mellet is.
H&M-ből nincs melltartóm mert több mint 10 éve nem hordok semmi mást mint a Calvin Klein pántnélkülieket. Egyszerűen tökéletes! Csak ezeket hordom minden ruhához, meg azokhoz is amihez fel lehetne venni pántosat! Pántos melltartó évek óta nem volt rajtam.
A H&M-ből a pántnélkűli kosaras fürdőruhafelsőket veszem évek óta, azok is tökéletesek.
Én 75D vagyok. A CK méretezese korrekt, de még így is tudok 80D-t venni, nem esik le. Szoktam ezt is hordani mert a nagyobb kosárban elegánsabb a látvány mint a 75D-ből feltűnőbben kibuggyantva.
A H&M bikifelső körméretei nagyon kicsik, a 80-as is szorít. Barátnőm hord H&M melltartókat és ő is 75 körméretű de ebből ő is 80-85-öseket vesz, tényleg nem korrekt a számozás.
Mindenképpen próbálj, ne rendelj.
En 75C-set hordok es nemreg vettem en is vellnelkuli ruhahoz pant nelkulit. En teljesen elegedett vagyok vele, nyilvan nem fogsz vadul ugralni benne es a tapasztalataim alapjan csak akkor csuszik le, egyebkent nagyon jo, pont jol illeszkedik. Egyszoval en csak ajanlani tudom😄
Az elso valaszokat olvasva, valoszinuleg emberenkent valtozik mennyire marad fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!