Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elsősorban a nagyobb mellű...

Elsősorban a nagyobb mellű lányokhoz szólna a kérdésem. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Egy ideje gondolkodom egy pánt nélküli melltartóban, a h&m oldalán ki is néztem a 2 db-os szettet. Jelenleg 80C-s melltartót hordok, de annak nagy a pántja így váltok szerintem 70-75C-re. Az lenne a kérdésem hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a fajta melltartóval. Milyen, van a rendes tartása, kicsit nagyobb mellű lányoknak is megfelelő-e? A h&m oldalán jók voltak a vélemények, de szeretnék megbizonyosodni hogy valóban jó-e.

2020. máj. 18. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%
Nagy nehéz Lógó mellet semennyire sem tart meg a pánt nélküli melltartó.
2020. máj. 18. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Mondom mégegyszer, nem ismerkedek senkivel fiúk, hagyjatok már végre békén és ne zaklassatok priváttal!

Senki farkára méretére nem vagyok kíváncsi!

Hanyagoljatok az ilyenekkel, köszönöm!

2020. máj. 18. 21:55
 13/19 A kérdező kommentje:

[link]

Es valakinek van valamilyen véleménye erről? Ez jól tartana a pánt nélkül?

2020. máj. 18. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:27

Leírásba minden szép és jó, van egy kis push-up hatása, de ha tökéletesen simul a testedhez passzos, akkor talán...

De a gyakorlatba nem tudom milyen.

Ár/érték arányba nem lehet rossz, nem megfizethetetlen.

L

2020. máj. 18. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

"Szia!

Ha nem tartod tolakodásnak, szívesen beszélgetnék, ismerkednék Veled. ;-)

Mesélj kérlek magadról!

Levi"

Hát tudod kivel ismerkedjél!

Nem vagyok rád kíváncsi!

Asszonyod tud róla hogy félre akarsz kufircolni?

2020. máj. 18. 22:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pár éve a triumphban vettem D kosarasat, épphogy jó volt, annak a belsejében volt tapadós felületű anyag is de igyis csak 1x hordtam, fűzős ruhához. Rohadt kényelmetlen is egyébként és bár nem csúszik le de nem is tart rendesen. Van hozzá pánt de ugy sem jó. Mindenképpen próbálni kell előtte.
2020. máj. 19. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelo, de a mell alatti kormeretedet nagyon pontosan be kell loni, mert ha egy kicsit is nagyobb ott, akkor lecsuszik.

Nekem 70 C majndnem D mellem van, es egesz jol tartja.

Persze a pantos jobb, de ha jol valasztasz meretet, akkor egesz jol meg tud tartani ekkora mellet is.

2020. máj. 19. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

H&M-ből nincs melltartóm mert több mint 10 éve nem hordok semmi mást mint a Calvin Klein pántnélkülieket. Egyszerűen tökéletes! Csak ezeket hordom minden ruhához, meg azokhoz is amihez fel lehetne venni pántosat! Pántos melltartó évek óta nem volt rajtam.

A H&M-ből a pántnélkűli kosaras fürdőruhafelsőket veszem évek óta, azok is tökéletesek.

Én 75D vagyok. A CK méretezese korrekt, de még így is tudok 80D-t venni, nem esik le. Szoktam ezt is hordani mert a nagyobb kosárban elegánsabb a látvány mint a 75D-ből feltűnőbben kibuggyantva.

A H&M bikifelső körméretei nagyon kicsik, a 80-as is szorít. Barátnőm hord H&M melltartókat és ő is 75 körméretű de ebből ő is 80-85-öseket vesz, tényleg nem korrekt a számozás.

Mindenképpen próbálj, ne rendelj.

2020. máj. 20. 11:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

En 75C-set hordok es nemreg vettem en is vellnelkuli ruhahoz pant nelkulit. En teljesen elegedett vagyok vele, nyilvan nem fogsz vadul ugralni benne es a tapasztalataim alapjan csak akkor csuszik le, egyebkent nagyon jo, pont jol illeszkedik. Egyszoval en csak ajanlani tudom😄

Az elso valaszokat olvasva, valoszinuleg emberenkent valtozik mennyire marad fent.

2020. jún. 21. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!