A japán autóknak van úgynevezett "presztízse"? Itt elsősorban a nagyobb modellekre gondolok, mint pl a Mazda6, Toyota Avensis, vagy Honda Civic.
Ismerősöm nemrég vett autót. Sokáig nézegette a japánokat, (várható megbízhatóság szempontjából) de végül Skoda Octaviát vett, mert annak állítása szerint presztízse van, míg a japán kocsiknak nincs...
Csak én érzem úgy, hogy kissé fura szempontok érvényesültek? Miért ne lenne presztízse egy szép és új japán kocsinak???
Skoda, mint presztízs autó. :DDD
Az új Mazda 6 sokkal, komolyabb autó benyomását kelti.
"Skoda Octaviát vett, mert annak állítása szerint presztízse van, míg a japán kocsiknak nincs..."
A németautó-buz|k körében ez így van, mert az ugye VW.
Elég nagy németautó-buz|zmus van idehaza, szóval ilyen szempontból lehet, hogy igaza van az ismerősödnek.
Mondjuk a Skoda az olyan, hogy Magyarországon a nagy politikusok is azzal járnak, az azért valami, de ettől még nincs nagy presztízse a Skodának.
Mivel elég japánautó imádó Magyarország, egy új Toyotának, Hondának azért van presztízse. Meg igazából minden új autónak van, mert ritka az új autó. Vagy egy Lexusnak is van azért :D
#crudy, nekem ez volt az első ilyen kérdésem, és egyébként is, engem nem zavar, hogy ki mennyi kérdést tesz fel itt, akár hasonló tartalommal. Te egyébként ki vagy itt, hogy érdemi válasz helyett számonkéred a kérdezőt???
A többieknek, akik vették a fáradtságot, hogy normális választ írjanak, nagyon szépen köszönöm!
Ha nagyobb modellt keresel, akkor inkább olyat nézz mint pl a Nissan Maxima, de van sok Infiniti, Lexus is.
A felsorolt "nagyobb" modellek is középkategóriásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!