Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elsősorban a nagyobb mellű...

Elsősorban a nagyobb mellű lányokhoz szólna a kérdésem. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Egy ideje gondolkodom egy pánt nélküli melltartóban, a h&m oldalán ki is néztem a 2 db-os szettet. Jelenleg 80C-s melltartót hordok, de annak nagy a pántja így váltok szerintem 70-75C-re. Az lenne a kérdésem hogy valakinek van-e tapasztalata ezzel a fajta melltartóval. Milyen, van a rendes tartása, kicsit nagyobb mellű lányoknak is megfelelő-e? A h&m oldalán jók voltak a vélemények, de szeretnék megbizonyosodni hogy valóban jó-e.

2020. máj. 18. 17:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

75C mellem van, próbáltam már fel pánt nélkülit, de nem az igazi, nem úgy tartja, mint a hagyományos melltartó, volt amikor lecsúszott és olyan volt mintha nem is lenne rajtammelltartó, szóval inkább a helyedben maradnék a pántosnál.

17/L

2020. máj. 18. 17:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
70C-s vagyok, es nem igazan tartja meg.
2020. máj. 18. 17:36
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

HA 80-as melltartóra van szükséged, akkor a 70-75-ös kicsi lesz rád, rondán bevág körben. (A melltartó számozása a mellkas körméretét jelenti!)

Másrészt a C-s kosár már akkora, hogy a pánt nélküli nem tartja meg rendesen, és igen hülyén néz ki, ha félig lecsúszik

2020. máj. 18. 17:42
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy kiírtam a kommentem, már özönlenek a pasiktól az ajánlások...

De utálom az ilyeneket!

1-es voltam

2020. máj. 18. 17:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd az üzeneteket a moderátoroknak, ök letiltják az ilyen beteg embereket!
2020. máj. 18. 18:18
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem egyszer sikerült a triumph-ban kifogni egy pántnélküli fazont, ami jó volt, de manapság már nincs olyan sajnos. Mindenhol máshol eddig egyik se volt jó, lecsúszik. A h&m-ben pedig főleg nem vennék ilyet úgy, hogy nem is próbáltam fel. És igen, ahogy előttem írták, ha a pánt nagy, annak nincs köze a számozáshoz, az a körméretet jelöli. Max rossz fazont vettél.

Ilyen melltartót ekkora mellhez márkásabb boltokban keress és ne vegyél ilyen bizonytalan dolgot próba nélkül szerintem.

80C

2020. máj. 18. 18:24
 7/19 A kérdező kommentje:

Mármint a körmérete nagy a jelenleginek amit hordok, bocsánat, nem a pánt azért szeretnék kisebbre váltani körméretből.

Szóval akkor szerintetek mondjak le teljesen a pánt nélküliekről? Mert vannak váll nélküli ruhák amik nagyon tetszenek és ahhoz az lenne jó, de így akkor nem tudom mit csináljak :((

2020. máj. 18. 18:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mint mondtam a márkásabb boltokban kell kutakodni esetleg, vagy legalább minél több helyen, ahol különböző darabok vannak.

Ha nagyon nincs, akkor tényleg marad a net, bár ez kicsit szembemegy azzal, amit okfejtettem, de én ezt ilyen végső megoldásnak használnám. Azért én is láttam olyan melltartókat a neten, amiket boltban soha, ezek az ilyen nemtom milyen márkák, de egybe vannak gyűjtve, egy csomó névtelen számomra, pl a dressa. Venni még nem mertem, esetleg egy-egy akciónál talán érdemes próbálkozni.

23l

2020. máj. 18. 19:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:27

Talán van mér tapasztalatod pánt nélküli melltartókról, próbáltad már?

Ha van, nagyon kíváncsi vagyok hogy az ilyen márkásabb pánt nélküliek mennyire megbízhatók, hogy tartják a cicidet.

17/L

2020. máj. 18. 19:36
 10/19 anonim ***** válasza:
62%
Ha a 80C körben bő, akkor nem 75C kell, hanem 75D, azoknak lesz egyforma méretű a kosaruk.
2020. máj. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!