Elsősorban a nagyobb mellű lányokhoz szólna a kérdésem. Mi a véleményetek róla?
75C mellem van, próbáltam már fel pánt nélkülit, de nem az igazi, nem úgy tartja, mint a hagyományos melltartó, volt amikor lecsúszott és olyan volt mintha nem is lenne rajtammelltartó, szóval inkább a helyedben maradnék a pántosnál.
17/L
HA 80-as melltartóra van szükséged, akkor a 70-75-ös kicsi lesz rád, rondán bevág körben. (A melltartó számozása a mellkas körméretét jelenti!)
Másrészt a C-s kosár már akkora, hogy a pánt nélküli nem tartja meg rendesen, és igen hülyén néz ki, ha félig lecsúszik
Ahogy kiírtam a kommentem, már özönlenek a pasiktól az ajánlások...
De utálom az ilyeneket!
1-es voltam
Nekem egyszer sikerült a triumph-ban kifogni egy pántnélküli fazont, ami jó volt, de manapság már nincs olyan sajnos. Mindenhol máshol eddig egyik se volt jó, lecsúszik. A h&m-ben pedig főleg nem vennék ilyet úgy, hogy nem is próbáltam fel. És igen, ahogy előttem írták, ha a pánt nagy, annak nincs köze a számozáshoz, az a körméretet jelöli. Max rossz fazont vettél.
Ilyen melltartót ekkora mellhez márkásabb boltokban keress és ne vegyél ilyen bizonytalan dolgot próba nélkül szerintem.
80C
Mármint a körmérete nagy a jelenleginek amit hordok, bocsánat, nem a pánt azért szeretnék kisebbre váltani körméretből.
Szóval akkor szerintetek mondjak le teljesen a pánt nélküliekről? Mert vannak váll nélküli ruhák amik nagyon tetszenek és ahhoz az lenne jó, de így akkor nem tudom mit csináljak :((
Mint mondtam a márkásabb boltokban kell kutakodni esetleg, vagy legalább minél több helyen, ahol különböző darabok vannak.
Ha nagyon nincs, akkor tényleg marad a net, bár ez kicsit szembemegy azzal, amit okfejtettem, de én ezt ilyen végső megoldásnak használnám. Azért én is láttam olyan melltartókat a neten, amiket boltban soha, ezek az ilyen nemtom milyen márkák, de egybe vannak gyűjtve, egy csomó névtelen számomra, pl a dressa. Venni még nem mertem, esetleg egy-egy akciónál talán érdemes próbálkozni.
23l
ma 19:27
Talán van mér tapasztalatod pánt nélküli melltartókról, próbáltad már?
Ha van, nagyon kíváncsi vagyok hogy az ilyen márkásabb pánt nélküliek mennyire megbízhatók, hogy tartják a cicidet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!