Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meglátsz egy fiatal punk...

Meglátsz egy fiatal punk lányt az utcán/új osztályodban/buszon. Mi az első benyomásod, mielőtt megszólalna, vagy kiderülne milyen belülről?

Figyelt kérdés
Elítélnéd?Mernél a közelébe menni,beszélgetni vele?
2010. júl. 29. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha az adott stíluson belül csinos, akkor azt hogy vagány csaj! :) Bírtam volna, ha lett volna ilyen osztálytársam.

20L

2010. júl. 29. 11:08
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Én nem ítélem el őket, de azt gondolom, hogy azért csinálják, mert ki akarna tűnni a tömegből és még nem találták meg a saját stílusukat és hogy kik is ők valójában. Ha majd lesz egy igazi munkahelyük, akkor magukhoz térnek úgyis.Ha meg valaki 50 évesen is ilyen punk, arra még az anyja főz, mert ha magának főzne, akkor nem lenne ideje ilyen szarságokra.
2010. júl. 29. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom velük.
2010. júl. 29. 11:43
 14/18 anonim válasza:
20%
Sztem az ilyen beteg.
2010. aug. 29. 15:46
 15/18 punkrisz válasza:
74%
én már alapból szemeznék vele xD
2011. febr. 26. 22:09
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát én úgy vagyok vele, hogy a volt osztályomban a legnormálisabb csaj egy punk volt(nem igazán látszódott rajta, mivel nincs túl sok pénze) és mindig próbált más lenni, mint a többiek. Felvállalta, hogy nincsenek jó cuccai, és ez van. Én nagyon bírom, a többi p*csa pedig leszólta az öltözködése miatt.

A másik ismerősömmel pedig egy buliban találkoztam. 22 éves létére egy nagyon komoly embert ismertem meg az ő személyében. Van felesége és kisfia is.:) Tök jót beszélgettem vele.:)

Szóval ezekből kifolyólag, én pozitívan gondolok a punkokra.:)

16/L

2012. aug. 31. 00:20
 17/18 Rasszista Punk válasza:
100%
Először is oda mennénk rá kiáltanám hogy Oi! kérnék egy cigit és dumálgatnánk meghívnám a társaságba és ha látszik rajta hogy nem divatmajom akkor hepi ha meg divatból csinálja akkor meg berakjuk a cigánytelepre xd
2012. nov. 9. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy: WOW! Végre egy csaj aki a punkot szereti.

Nem itélném el. Biztos szívesen beszélgetnék vele.. :) 15/L

2014. nov. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!