Lányok, miért mondjátok az öltönyös/inges fiúkra, hogy milyen szexy, meg szép, mi szépség van egy öltönyös trottyos emberben, szemben egy izompolós jó alakú pasival?
Szűk ing nem ugyanaz mint egy izompóló :)
Egy ing lehet szűk.... miért szerinted csak XXXL- es ingek vannak?
Igenis lehet venni szűk fazonú ingeket, amik elegánsak és jól néznek ki.
Ne apukádból indulj ki, akinek a sörhasa miatt 2 számmal nagyobb inget kell venni mint ami a mérete lenne sörhas nélkül :)
Undorítóak az ennyire izmos pasik. Néha az jut eszembe, h mikor durran ki a karjuk. Pici izom oké... de ez...
18/L
Ja és ahogy Barney Stinson mondaná : Suit up! ^^
Nem, mindkettő borzalmas......
Amiket én linkeltem korábban 2-t, azok viszont jók, és az tetszik a csajoknak :)) Hidd csak el :)
legalábbis a 20 évesnél idősebb lányoknak, akik már nem kislányok.
Tudod egy öltönyös férfi érettséget sugároz, egzisztenciát, azt, hogy van biztos állása, és tudat alatt ez kell a lányoknak/ nőknek.
Az izompóló inkább azt jelenti, hogy "nézd már, egész nap a konditeremben vagyok, ahelyett, hogy dolgoznék, mutogatom az izmaimat, amikkel a csajokat akarom felszedni, éretlen vagyok egy kapcsolatra stb.".
Egy jó test öltönyben is látszik, az meg a másik baj, hogy az izompólót sokszor olyanok is felveszik, akiknek nem kéne :))
(az eresre gyúrt karok és kezek pedig iszonyat rondák, nekem nem kéne olyan pasi aki tiszta ér meg tele van dagadó izmokkal meg taszít... ahogy a nőknél is ronda a tiszta ér kéz, kar)
Akkor mostantól légyszíves olanok írjanak akiknek bejönnek az izmos pasik, mert így rohadtul nem fogok jó választ kapni, ha alapból azzal kezdődik a válasz, hogy fújj izom, takargassuk magunkat.
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!