Volt olyan, hogy valaki 14-15 évesen nem volt egy szépség, de 18-20 éves korára szép lett?
a szépség fakultatív,de igen vannak ilyenek:) én is abban reménykedek h szép leszek,mire kicsit nagyobb leszek(mondjuk én mostanában szeretnék megszépülni)
de akikről tudok hogy ilyenek,azok mind tettek is érte...tehát:
duci volt->sportolt->lefogyott
nagyon rossz haja volt->mindenféle pakolást használ(t)->most gyönyörű hyaja van
én is duci vok és hétfőn kezdtem itthon tornázni,jól leizzadok benne,de legalább hatásos:D 3 napja csinálom,és kezd halványodni a narancsbőröm+ez még csak a 3. nap és fogytam 1kg-t:D+sőt,még sokkal jobban érzem magam így,hogy tudom hogy teszek érte,ráadásul azt hinné az ember h lefáraszt,és miután kész vagyok akkor tényleg nagyon fáradt vok,de utána lezuhanyzom és sokkal energikusabb leszek mint azelőtt hogy tornáztam(itthoni eliptikál gépen edzek így: 25perc,30perc,35perc,30perc,25perc,30perc. ..stb)
ha te is szépülni szeretnél akk sztem te is próbáld meg:D
sok szerencsét!
14/L
Én 15 éves vagyok és abban reménykedem, hogy valamikor szép leszek.
Amúgy én is edzek, mert leszeretnék fogyni. :)
A hajam amúgy szép, csak nagyon hamar zsírosodik..
Hmm utolsó..
Kicsit irigyellek, igen jó dolgod van. :)
Egyébként hol ismerkedtél meg a pároddal?
Én még csak 14 vagyok,de remélem én is hogy így lesz :D
És szerintem ez a többséggel mindenkivel így van,hisz rengeteget fogsz nyúlni,változni szóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!