Ha a szépség relatív akor miért van az hogy aki szerintem csúnya akkor az mindenki szerint csúnya, és aki szerintem szép az mindenki szerint szép?
szal egy szép csaj-ra 10ből 10 azt mondja h jó csaj
a csúnyára meg 10ből 10 mondja azt h csúnya
Hat ez kor kerdese is. A fiatalabbak szeretnek veszettul becsmerelni es halal jopofanak talaljak magukat masok fikazasa kozben arra nem gondolva, hogy esetleg gyakrabban tarthatnanak onvizsgalatot.
A szepseg valoban relativ es igazabol mindenkinek mas a szep. De ahogy irtam es en is jol emlekszem mert en is voltam tizeneves, mindnyajan egy fajtara buktunk...
Aztan kinottem ezt a "betegseget" sajat izlesem alakult ki....teszem hozza masok izlese nem igazan erdekelt tobbe...
Szoval mar irtam egy elozo kerdesnel, de hogy magamat es Pajor Tamast ismeteljem az orok arany mondat:
"Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy..."
Ami divat, mindenkinek az a szep es ami el mer terni ettol az iranytol, az rogton csunya mindenkinek.
Ez van.
Mellesleg en imadom a (masok altal)csunya(nak latott) pasikat.
százmilliárd relatív nagy szám, de ha mondjuk ennyi milpengőd volt a háború idején, akkor még nem tudtál disszidálni :)
De ha valaki tényleg szép, arra relatív sokan azt fogják mondani, h szép. Relatív csúnya ugyanez az eset.
Szépségversenyen is szokott lenni 1-2 csúnya lány, de azé nem a lehcsúnyábbat választják meg.
Ittvan pl a miss hungary tök szép csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!