Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a szépség relatív akor...

Ha a szépség relatív akor miért van az hogy aki szerintem csúnya akkor az mindenki szerint csúnya, és aki szerintem szép az mindenki szerint szép?

Figyelt kérdés

szal egy szép csaj-ra 10ből 10 azt mondja h jó csaj

a csúnyára meg 10ből 10 mondja azt h csúnya

2008. jún. 26. 06:19
 1/8 anonim válasza:
66%
Te lettél Uri Geller utódja, ha te azt mondod 12 akkor mindenki
2008. jún. 26. 06:26
 2/8 A kérdező kommentje:
általában h egy lánya azt mondják hogy jó csak akkor az szinte mindenki szerint az, nem csak én mondom, akárki
2008. jún. 26. 06:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez kor kerdese is. A fiatalabbak szeretnek veszettul becsmerelni es halal jopofanak talaljak magukat masok fikazasa kozben arra nem gondolva, hogy esetleg gyakrabban tarthatnanak onvizsgalatot.

A szepseg valoban relativ es igazabol mindenkinek mas a szep. De ahogy irtam es en is jol emlekszem mert en is voltam tizeneves, mindnyajan egy fajtara buktunk...

Aztan kinottem ezt a "betegseget" sajat izlesem alakult ki....teszem hozza masok izlese nem igazan erdekelt tobbe...

Szoval mar irtam egy elozo kerdesnel, de hogy magamat es Pajor Tamast ismeteljem az orok arany mondat:

"Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy..."

Ami divat, mindenkinek az a szep es ami el mer terni ettol az iranytol, az rogton csunya mindenkinek.

Ez van.

Mellesleg en imadom a (masok altal)csunya(nak latott) pasikat.

2008. jún. 26. 07:27
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
A nagytöbbség azért ugyanazok szerint a "kódok" szerint gondolkodik. Szép ami harmónikus, szabályos, szimmetrikus. Kevéssé fogadjuk el ami ebből kilóg. Ezért van, hogy fiatal korban többnyire a tucatszépségek a sikeresek az iskolákban. Az izgalmas különlegességekhez meg kell érni agyilag. :))
2008. jún. 26. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

százmilliárd relatív nagy szám, de ha mondjuk ennyi milpengőd volt a háború idején, akkor még nem tudtál disszidálni :)

De ha valaki tényleg szép, arra relatív sokan azt fogják mondani, h szép. Relatív csúnya ugyanez az eset.

2008. jún. 26. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
vannak ideálok, akik nagy átlagban mindenkinek tetszenek és az ellenkező pólus meg nagy átlagban senkinek sem tetszik, ettől függetlenül ha 10 "szép" csajt (akire külön külön mindenki azt mondta hogy szép) egymásmellé állítunk nem hiszem hogy mindenki ugyanazt az egyett választaná legszebbnek. Na ezért relatív.
2008. jún. 26. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Van aki egyértelműen az, van aki nem! Vannak olyanok is ezren akikről mindenki mást mond, hidd el! Sőt, szerintem igencsak kevés az olyan ember, aki egyértelműen ilyen vagy olyan... nézd csak meg a szépségversenyeket. Szerény véleményem szerint, mintha direkt csúnya lányokat választanának királynőnek mindig. Mégha pénzre is megy a dolog...
2008. jún. 26. 13:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Szépségversenyen is szokott lenni 1-2 csúnya lány, de azé nem a lehcsúnyábbat választják meg.

Ittvan pl a miss hungary tök szép csaj

2008. jún. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!