Szerintetek túlzás egy 60ezèrt cipőt venni?
Konkrétan milyet?
Egyébként semmi nem túlzás ha a pénztárcád meg engedi.
Ez legalább évekig jó lesz
Ha tönkre is megy van rá garancia 🤷♂️
Nike cipőm szét ment 10 hónap alatt vissza kaptam mind 14 ezer forintot érte amiből vettem egy másikat. Ha szétmegy ugyanezt eljátszom..
Hát hol nem éri meg?
Hát, én általában Deichmannba szoktam venni a cipőimet 10-15 ezerért max.
Úgy 1-2 évet bír, és az nekem elég is, mert utána megunom, mást akarok, újítom a stílusom. Egy 60 ezres cipő lehet több évet bír, de nekem szükségem van frissítésre. Nem adnék érte ennyit.
15 ezret sajnálnék rá
A legtöbben nem is ismerik a nagyobb cipő márkákat amiért te kiadsz 60 ezreket és sima kínais cipőnek nézik.
„Egyébként semmi nem túlzás ha a pénztárcád meg engedi.”
Ez nincs így. Egy 500 ezres cipőt semmi sem indokol, az sem hogy 2 milliót keresel.
"Ez nincs így. Egy 500 ezres cipőt semmi sem indokol, az sem hogy 2 milliót keresel."
Mindig is voltak luxuscikkek azoknak, akik megtehetik. A Te elméleted szerint nincs értelme 200 szobás háznak/kastélynak, akkor sem ha annyit keresel. Egyszerre úgyis csak 1 szobában tudsz tartózkodni, szóval minek? Mégis a színészek, sportolók megveszik, mert megtehetik.
Vagy éppen minek Ferrarit venni, ugyanoda visz el a Suzuki is, szóval semmi előnyöd nem származik, ha Ferrarival utazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!