Milyen céges/rendezvényes pólóitok vannak? Szoktátok őket hordani?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 18:01
1/11 subrette válasza:
Nekem többségük porrongyként végzi...
2/11 anonim válasza:
Nekem csak egy rendezvényes pólóm van, egy jótékonysági sétán kaptam. Otthon hordom, máshol nem.
3/11 anonim válasza:
Itthon, vagy ha kicsit szemrevalóbb a mintája, akkor a gyerekeknek adom.
4/11 anonim válasza:
egyáltalán nem hordok pólót, csak inget, és nagyon ritkán egyszinű, sima teniszpólót
30F
5/11 Metionin válasza:
Otthon hordom, van szemétszedős elég sok (évente egyszer megyek és régóta járok) ami pizsamaként, később hajfestősként végzi, karcsúsítottból van egyetemes és kutatók éjszakájás, ezeket sportolni vagy otthonra veszem fel. Ja meg futóversenyes, abban is sportolok mert olyan anyag.
6/11 anonim válasza:
Sok rendezvényes pólóm van, szinte mindenhol kaptam, ahol önkénteskedtem. Plusz még megvan az egyetemi gólyatáboros is. Itthon hordom őket, utcára nem.
7/11 anonim válasza:
Edzeni meg otthonra szoktam őket felvenni. Egyetemes, gólyatáboros, régi gyerektáboros, alapítványos... Van egy csomó.
8/11 anonim válasza:
Otthon hordom kerteszkedeshez. Egyetemi golyataboros, egy csomo sportesemenyes, alapitvanyos es taboros ahol onkentes voltam.
9/11 anonim válasza:
Otthon nagytakarításnál vagy kint a kertben hordom őket.
10/11 anonim válasza:
Ott hordom ahol tetszik. Lexarom ki mit gondol. Sokszor nem is látszik, illetve a munkám sem olyan hogy számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!