Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetne leszokni erről...

Hogyan lehetne leszokni erről a "ááá nem öltözök ki, úgyis csak a 'szomszédba' megyek" dologról? Vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Valahogy feleslegesnek érzem egy csomószor a kiöltözést (értsd: csinos ruha, ékszer, stb). Pedig szeretnék, mert jó mindig felkészültnek lenni. :)

Veletek is van ilyen?

2010. júl. 26. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:

nyugi, én is ilyen vagyok...:P most már kezdek magamhoz térni de még itthonra mindig ilyen szakadt, 10 éves, bő ruhákat hordok...:P ebben érzem magam jól és kész:)

17L

2010. júl. 26. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
én is iylen vagyok,van,hogy még a suliba is elég szakadttul,na nem macinaci ,de nem a legjobban mentem...mert oda minek kiöltözni,deha kiöltözök sokkal jobban érzem magam
2010. júl. 26. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem meg az akkor is kiöltözöm ha a sarki kisboltba megyek le kenyérért dologról kéne leszoknom! irigyellek :D
2010. júl. 26. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Mikor suliba jártam, mindig este elterveztem, hogy na reggel majd jól kiöltözök, smink, meg haj, meg mittomén...

Mikor reggel vol, akkor meg inkább átaludtam ezt az időt, és jött a sportcipő farmerrel, összefogott hajjal, baseball sapival, smink nélkül xD

Sminkelni most is csak akkor szoktam, ha vmi olyan alkalom van, vagy különleges helyre megyek.

2010. júl. 26. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Én mindig úgy megyek ki itthonról, hogy arra gondolok, mi van, ha jön egy ismerős, akit évek óta nem láttam, évekig nem is fogok és azt a benyomást keltem benne, hogy de lepukkantam.

Ebbe az is beletartozik, hogy reggel lusta voltam és a szép köntösömben (nem 10éves, szétmosott) és kényelmes szintén vállalható papucsban de azért megfésülködve elmentem a kisboltba. :) Kiöltözni, sminkelni, ékszerezni tehát nem mindig szoktam, de ápolatlan, szakadt benyomást nem szeretek kelteni.

2010. júl. 27. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
én sem öltözök ki sosem, csak ha valakivel találkozok, vagy városba megyek, bulizni,vagy haverozni...amúgy ha rokonokhoz, vagy ki az utcára megyek akkor nem.és reménykedek hogy nem futok össze semmilyen ismerőssel:D
2010. júl. 27. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!