Hogyan lehetne leszokni erről a "ááá nem öltözök ki, úgyis csak a 'szomszédba' megyek" dologról? Vagy csak én vagyok ilyen?
Valahogy feleslegesnek érzem egy csomószor a kiöltözést (értsd: csinos ruha, ékszer, stb). Pedig szeretnék, mert jó mindig felkészültnek lenni. :)
Veletek is van ilyen?
nyugi, én is ilyen vagyok...:P most már kezdek magamhoz térni de még itthonra mindig ilyen szakadt, 10 éves, bő ruhákat hordok...:P ebben érzem magam jól és kész:)
17L
Mikor suliba jártam, mindig este elterveztem, hogy na reggel majd jól kiöltözök, smink, meg haj, meg mittomén...
Mikor reggel vol, akkor meg inkább átaludtam ezt az időt, és jött a sportcipő farmerrel, összefogott hajjal, baseball sapival, smink nélkül xD
Sminkelni most is csak akkor szoktam, ha vmi olyan alkalom van, vagy különleges helyre megyek.
Én mindig úgy megyek ki itthonról, hogy arra gondolok, mi van, ha jön egy ismerős, akit évek óta nem láttam, évekig nem is fogok és azt a benyomást keltem benne, hogy de lepukkantam.
Ebbe az is beletartozik, hogy reggel lusta voltam és a szép köntösömben (nem 10éves, szétmosott) és kényelmes szintén vállalható papucsban de azért megfésülködve elmentem a kisboltba. :) Kiöltözni, sminkelni, ékszerezni tehát nem mindig szoktam, de ápolatlan, szakadt benyomást nem szeretek kelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!