Hogyan lehet leszokni arról, hogy ne lépjek sarokra? Bármilyen új csizma sarkát egy hét alatt elkoptatok nem győzöm a cipészhez hordani.
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 08:41
1/6 anonim válasza:
Menj el először orvoshoz, mert lehet akár lúdtalp is. Betéttel könnyen orvosolható - tapasztalatból mondom.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lúdtalpas, sajnos ilyen a járásom.
2009. febr. 9. 09:01
3/6 anonim válasza:
a gondodra nem tudok megoldást de viszont az tuti hogy az új magassarkúkat hordás előtt el kell vinni megsarkaltatni mert a gyári flekk elég rossz minőségű....egy cipőboltos
4/6 anonim válasza:
Én is így járok mindig. Sosincs sarka a cipőimnek. 1-2 hét alatt el szokott tűnni az új sarka. Múlt héten le is tört. Én is észrevettem, hogy nagyon gyenge minőségűek, ezért eszembe sem jutott, hogy orvoshoz kéne fordulni emiatt.
5/6 anonim válasza:
A gond nem Veled van,hanem a cipővel!Műanyag a cipők sarkának a vége,amit én is hamar lejárok!Lehetetlen lenne nem sarokra lépnem a 10 centi sarkú csizmáimban,még ha lábujjhegyen járnék,se menne!De ki az,aki lábujjhegyen jár?Még sportcipőben is elöbb teszem le a sarkam...Na mind1!Szóval minden cipőmet,amit veszek, rögtöm viszem a cipészhez és fémet rakatok a sarkának a végére!
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ahogyan előttem is írták, hogy a cipővel van baj.. De lehet az is, amit már sokszor hallottam: a járás genetikailag "kódolt".. Én is a sarkamra lépek, anyám is, nagyanyám is... Ezzel nem lehet mit tenni. A cipő sarka nekem is kopik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!