Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet leszokni arról,...

Hogyan lehet leszokni arról, hogy ne lépjek sarokra? Bármilyen új csizma sarkát egy hét alatt elkoptatok nem győzöm a cipészhez hordani.

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el először orvoshoz, mert lehet akár lúdtalp is. Betéttel könnyen orvosolható - tapasztalatból mondom.
2009. febr. 9. 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lúdtalpas, sajnos ilyen a járásom.
2009. febr. 9. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
a gondodra nem tudok megoldást de viszont az tuti hogy az új magassarkúkat hordás előtt el kell vinni megsarkaltatni mert a gyári flekk elég rossz minőségű....egy cipőboltos
2009. febr. 9. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is így járok mindig. Sosincs sarka a cipőimnek. 1-2 hét alatt el szokott tűnni az új sarka. Múlt héten le is tört. Én is észrevettem, hogy nagyon gyenge minőségűek, ezért eszembe sem jutott, hogy orvoshoz kéne fordulni emiatt.
2009. febr. 9. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A gond nem Veled van,hanem a cipővel!Műanyag a cipők sarkának a vége,amit én is hamar lejárok!Lehetetlen lenne nem sarokra lépnem a 10 centi sarkú csizmáimban,még ha lábujjhegyen járnék,se menne!De ki az,aki lábujjhegyen jár?Még sportcipőben is elöbb teszem le a sarkam...Na mind1!Szóval minden cipőmet,amit veszek, rögtöm viszem a cipészhez és fémet rakatok a sarkának a végére!
2009. febr. 9. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ahogyan előttem is írták, hogy a cipővel van baj.. De lehet az is, amit már sokszor hallottam: a járás genetikailag "kódolt".. Én is a sarkamra lépek, anyám is, nagyanyám is... Ezzel nem lehet mit tenni. A cipő sarka nekem is kopik..
2010. ápr. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!