Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Modellek. Melyik a jobb az...

Modellek. Melyik a jobb az anorexiás vagy a telt modell?

Figyelt kérdés
Nekem is meg van a véleményem de csak utánatok ;)
2010. júl. 26. 11:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
vékonyak...én is őket erősítettem amíg nem jött ez a lüke hóbort hogy duci modellek legyenek és ki nem rúgtak.Szóval úgylátszik a világnak a csüngő hájak kellenek...Gratulálok:D:D:S:S
2010. júl. 26. 14:16
 12/26 anonim ***** válasza:
36%

14:16

"Szerencsére" csak Magyarországon erőltetik ennyire a ducimodellkedést..Nem csoda, hogy itthon ilyen nagy nulla a divatvilág..Meglehet nézni pl. budapest fahion week..LOL, az egx vicc..olyan mintha valami hatodosztályú gagyi magán rendezvény lenne, hihetetlen, hogy még Szlovákiában is minőségibb a divatélet..Sehol máshol nem tapasztaltam, hogy az agyonszolizott, platinaszőke lenőtt hajú voksán virág tipusu lányok legyenek a szépek, ja és a kamumodellügynökségekben is vezet Mo.Itthon már mindenki modell, legyen az szép,csúnya, vékony vagy kövér. teljesen mindegy.. Dehát ez van..

2010. júl. 26. 14:22
 13/26 anonim ***** válasza:
35%
hát igen...itthon egy divatbemutatón bontóasztal hátú lányok a menők.De ne aggódj külföldön is van ilyen...
2010. júl. 26. 14:48
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
pl Louis Vuitton tavaszi divatbemutatója....na ott a zsír volt az úr.
2010. júl. 26. 14:49
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
14:08-as vagyok! Azoknak akik hasonló véleményen vannak mint én: Na szerintetek vajon kik pontoztak le minket?:) Vannak akik nem tudják elfogadni a tényeket meg az igazságot.
2010. júl. 27. 14:08
 16/26 anonim ***** válasza:
27%

12:16-os vagyok:

Háát, nem is tudom..Inkább nem írok semmit, mert még a végén kimoderálnak..:D:D:D Jaj, ez az irigység..

2010. júl. 27. 14:13
 17/26 anonim ***** válasza:
20%

Ha meglátok egy eléggé vékony lányt,rosszul leszek..:S Nekem az undorító,hogy szinte hallom,h zörögnek a csontjai.:S

Szal a ducikra szavazok.:) Amúgy,sztem nem csak vékony modellek kellenek.

L.15

2010. aug. 6. 11:22
 18/26 anonim ***** válasza:
2010. aug. 6. 13:55
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
Vékonyak.Én meg attól vagyok rosszul, hogy látom hogy egy fiatal lányon annyi háj van, mint egy 2-3 gyerekes Anyán.Nem probléma a tulsúly, de azért a fiatalokon igenis szörnyű.
2010. aug. 6. 14:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
modellek bemutatják a ruhákat, h h állnak rajtuk. Tehát ezért van plus size modell, basic modell és a thin. Nem minden ember rohadt vékony, főleg amerika és anglia az, ahol nagggyon sok duci ember van, ezért muszáj behozni a duci modelleket a piacra.
2010. aug. 6. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!