Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik csaj a jobb, akin van mit fogni, vagy a modell-alkatok?
Figyelt kérdés
normális válaszokat pls!!!!2011. máj. 13. 20:08
1/14 anonim válasza:
Akin van mit fogni, szép nőies idomokkal, az az igazi!
2/14 anonim válasza:
Ez a vékony, karcsú, anorexiás, dagi, molett, van mit fogni...erre nehéz válaszolni.
Azaz a testalkatot nehéz betájolni, hogy a kérdezőnek mi számít modell alkatúnak és mi számít olyannak akin van mit fogni.
Ezért hírességgel tudok jönni példának. Az én ideáljaim Megan Fox, vagy Jessica Alba féle testalkat....
3/14 anonim válasza:
Rosszul vagyok a nagyon vékony nőktől.
Éljenek az igazi nők (nagy mellekkel)!
Am ja, jobb ha van mit fogni :)
4/14 anonim válasza:
Az anorexiás, mivel én is 55 kiló vagyok... 18/F
5/14 anonim válasza:
4. válaszoló!
fiú létedre 55 kg vagy??? Az elég veszélyes, azaz veszélyesen vékony. Milyen magas vagy?
6/14 anonim válasza:
179cm, de mindenki 65 kilónak néz.. :D
8/14 ERIKovszki válasza:
egy normalis csaj a legjobb nem tul ronda nem tul bomba
de inkabb a szemelyisegetol fugg az egesz:P
9/14 anonim válasza:
A barátnőm, tehát modell-alkat.
10/14 anonim válasza:
Akin van mit fogni, de vékony. Én nem a hasán akarom a hájat fogni, hanem a mellét és a fenekét. De nem kell, hogy nagy legyen, inkább formás. Úgyis fejben dől el, hogy tetszik-e. Nekem meg a modell alkat tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!