Nagyon hülyének néznének, ha majd a melegebb időben így öltöznék ( a járvány miatt)?
Nos, óvakodni kell a vírustól, de közben próbál az ember lánya csinos is maradni...Szóval azt hiszem, az 50-60-as években hordtak ilyesmit a nők:Hétköznapra is felvették a csipke vagy selyem kesztyűt és a melegben is "kendőt" kötöttek olykor a fejükre. Ez általában valami jó minőségű, világos anyagból volt. Lehet szintén fehér és selyem(?) A kendőt a fejükre terítették és a nyakukon körbe kötötték .Ehhez általában napszemüveget is feltettek.A kendő védi a hajat,fejet meleg és virus ellen és ha kell, akár az arc elé is húzható maszk helyett. A kesztyű szintén a védelem miatt, de csak szebb egy selyemkesztyű mint egy háztartási és az is naponta mosható.
Mit gondoltok?
Kijàràsi korlàtozàs lèpett èrvènybe, de ha ez a korlàtozàs sem lenne, akkor sem kellene elhagynod a hàzat! Az meg hogy hogy ugrassz le a sarki boltba vagy a patikàba mindenkit hidegen hagy.
Èn nagy maszkba mentem gumikesztyűbe, van aki egy nagy sàlat köt az arcàhoz.Szerintem ebben a helyzetben mindenki ùgy vèdekezik ahogy csak tud ;(
Vigyàzz nagyon magadra kèrlek
"de közben próbál az ember lánya csinos is maradni..."
Max. ha tizenéves pi.... de akkor inkább menjen az anyukád, apukád vásárolni, ne te!
Ez az időszak ha nem fogtad volna fel, nem a divatról szól.
És nem is az indokolatlan lófrálásról.
Egyébként a burka egész praktikus lehetne mostanság, akkor nem kellene rögtön hajat mosni minden kiruccanás után.
Ha csak nem dolgozni kell menned, akkor maradj otthon a pitsádon... nem divatolni kell ilyenkor, hanem felfogni a helyzet súlyosságát és ésszerűen cselekedni.
Oké maszk meg kesztyű, de közbe miniszoknya meg szandál mi?
"közben próbál az ember lánya csinos is maradni"
Miért nehéz azt mondani, hogy "közben próbálok csinos maradni"? Miért kell kiterjeszteni a saját vágyadat? Engem csak ez zavar az ilyen kérdésekben, felőlem bármit felvehetsz, max megnéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!