Nektek milyen zenekaros pólóitok vannak?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, légyszíves :)2020. márc. 27. 19:15
31/36 anonim válasza:
Nekem több is van, különböző forrásokból. Mindegyik zenekart nagyon szeretem ;)
Eredetik:
Slayer
The Birthday Massacre
Behemoth
Ramones
Depeche Mode
Nem official merch:
Burzum (egy román vásárban vettem 2000 pénzért xD)
Slayer
Mayhem pulcsi (szegényre ráfolyt vmi, azóta is próbálom meggyógyítani)
The Cure
Black Flag
David Bowie
Lil Peep
Vmilyen plázás ruhaboltban vettem:
The Velvet Underground and Nico
Sex Pistols
Joy Division
New Order
most hirtelen ennyi jutott eszembe 20/L
32/36 anonim válasza:
utolsó vagyok, elfelejtettem hogy van eredeti Batushkás pólóm is
33/36 anonim válasza:
Van egy Sabatonos pólóm, és három Rammsteinos. Előbbi elég régi már, már ritkábban is hallgatom szegényeket. Utóbbiak közül kettő rendelve lett, a harmadikat meg a tavalyi rigai koncerten vásároltam :D Ez a gyűjtemény viszont bővülni látszik a közeledő születésnapomon. Egyébként meg sok más szeretett bandám pólóit is szívesen hordanám, de sajnos nem vagyok abban az anyagi helyzetben...
36/36 anonim válasza:
Ramones, Stooges, New York Dolls, Sex Pistols, Casualties, Hétköznapi Csalódások, Böiler, Linx, Fegyelmező Részleg, Nirvana
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!