Nektek milyen zenekaros pólóitok vannak?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, légyszíves :)2020. márc. 27. 19:15
21/36 anonim válasza:
Scorpions, Iron Maiden, Ronnie James Dio, Rainbow, Green Day
23l
22/36 anonim válasza:
Guns'n' roses
AC/DC
Most Queen és Foo fighters póló keresésben vagyok.
Én is ritkán hordom őket utcán, inkább itthon saját magam miatt.
Alapvetően nagyon nőiesen öltözködöm(romantikus virágok, csipke, ruhák, magassarkú), senki se hinné el, hogy valójában szeretem őket és nem csak divatból hordom.
Már ért atrocitás a megjelenésem miatt, csak akkor pont fordítva. Punk koncerten kötött belém egy részeg tag. 2 mondatot nem váltottunk, de üvöltözött velem, hogy pláza p*csa és le akart köpni, pedig annak a zenekarnak szinte minden koncertjén ott voltam.
24/36 anonim válasza:
Bocsi, en rappes vagyok, de azert leirtam:D 24/L
25/36 anonim válasza:
Disfear és 2 Bauhaus (ezeket én csináltam)
Purgen
Drab Majesty
28/36 Bandrás74 válasza:
Voivod,Gama Bomb,Mass Reaction,Vorgär,The Accüsed,MDC,Terrorizer,Extreme Noise Terror,Mob47,Riistetyt,Eke Buba,Sect Mark,Häpeä,The Hammer,Antisocial Skills,Nine Eleven,Holy Man's Glory,Die,Disguise,Only Attitude Counts,Social Free Face,Azën,Liberal Youth.Van pár pulcsi is,de azt nem kérdezted.
29/36 anonim válasza:
2 Nirvana-s, 2 Rolling Stones-os, 1 Arctic Monkeys-es és 1 Linkin Parkos.
18L
30/36 Metionin válasza:
Behemoth, The 69 eyes, HIM, Dimmu Borgir, System of a Down
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!