Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornacipő harisnyával nagyon gáz?

Tornacipő harisnyával nagyon gáz?

Figyelt kérdés

2020. márc. 7. 21:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%

Rohadt undorító egy férfin a harisnya.

Mondom úgy hogy fiatal srác vagyok és feszülős farmert hordok ami már eleve sokaknak nem tetszik de nem zavar ettől nyugodtan hordom.

De a harisnya már olyan szinten rá cupam a lábra , hogy az már szamomra is undorító

2020. márc. 8. 11:15
 12/32 anonim ***** válasza:
63%
Amugy mivel hirdod a harisnyat, gondolom.hosstu nadrag alatt
2020. márc. 8. 11:25
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

Harisnya tornacipővel. Szerintem ez aranyos.

[link]

2020. márc. 8. 11:25
 14/32 anonim ***** válasza:
42%

11.

Egyesek számára az általad hordott szűk nadrágok a rohadt undorítóak,de tudod?! Kinek mi!

12.

Igen, télen hordom nadrág alatt , csak nejlont mert nekem az jött be.

Komfortosabb,kenyelmesebb minden másnál.

Persze nem szoknyához meg minden elvetemült által kreált ruhához,cipőhöz veszem fel.

De ha kilátszik a nadrág szára és a cipő között az sem érdekel.

2020. márc. 8. 11:48
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Ertem amugy nem szoltak meg meg erte?
2020. márc. 8. 11:56
 16/32 anonim ***** válasza:
14%

Mossatok ossze a nemeket, grat 👏👏👏👏👏

Vajon mikor jon el az ido, amikor a nok fognak megdugni ferfiakat

2020. márc. 8. 11:57
 17/32 anonim ***** válasza:
66%

Nem, senki nem foglalkozik vele, a kollégáim is tudják és amúgy a feleségemtől kaptam, aztán megtetszett.

Anno a nadrágot viselő nőket is megszokták ,nem?

16.

Javíts ki, de anno a harisnyát mi férfiak hordtuk, nem mi nyúltuk le a nőktől,épp fordítva.

Most meg nők férfi ruhát hordanak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2020. márc. 8. 12:06
 18/32 anonim ***** válasza:
30%

Izlesficamosok voltak regen, es most kezdenek ujra elojonni, kb a 60-as evek oltozkodese legyen az alapja a jovobeni oltozkodesnek, azaz idealis kb, aki azt mondja erre, hogy szubjektiv, persze, hogy az, de az esztetikaban is van valojaban egy kozmikus igazsag, nem kell Lakatos Markka valni mert az nem jo, csak a politikai korrektseg miatt van ekkora szabad halmaz, a csavok legyenek Paul Newmanek, Cary Grantek, Alain Delonok inkabb.

2020. márc. 8. 12:12
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

18.

Kinek mi jön be.

Mindenki magának öltözködik,nem az idegenek kedvéért.

Én is így teszek.

Mások véleménye meg hát....

Egy életünk van azt magunk élvezetére eljük ne más kedvére akiktől sosem függünk.

2020. márc. 8. 12:18
 20/32 anonim ***** válasza:
14%

Az oltozkodes muveszet, tehat a legmagasabb esztetikat akarjuk elerni, ehez nem mindenki ert alapvetoen, vagy nem mindenkepp erzi elsore, azonban fejlesztheto.

En birom a buzzikat, de az van, hogy mar a heterok is kezdenek buzzikent oltozkodni, ami nem jo, nove akarnak valni (wtf?).

Armani mondta, hogy attol meg hogy valaki buzzi, meg nem kell buzzisan oltozkodnie, na hat a vilag pont kiprobalja ezt forditani, pl ahogy ezen kerdes alatt is ahogy nehanyan kivanjak.

A maszkulin oltozkodes az esztetikus ferfiakon, aki ezzel nem ert egyet azt megrontotta a liberalizmus meg a pc

ps: azert irtam buzzinak, mert gykn is a polkorrektseg szuri ezt a szot, pedig melle irtam, hogy birom oket, es tamogatom a meleghazassagot is amugy, szomoru hogy a vilagot a pc uralja

2020. márc. 8. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!