Tornacipő harisnyával nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2020. márc. 7. 21:02
21/32 anonim válasza:
Nem vagyok szerintem csőlátású akkor, ha azt mondom, hogy egy szőrös (bár a szőrtelen se jobb) férfi lábon a nejlonharisnya rövidnadrággal ultragáz. Nadrág (pl. farmer) alatt nyilván senki nem látja, az egy más kategória, ha pl. hideg van. A kijelentésem nem olyan férfiakra vonatkozott, akik hideg miatt nadrág alá veszik fel, hanem azokra, akik azt akarják megmagyarázni, hogy pl. rövidnadrághoz miért ne vehetne fel egy férfi is testszínű nejlonharisnyát. Na ez utóbbi az ultragáz, bárki bármit is mond.
22/32 anonim válasza:
Eleve egy harisnya semmit nem ér a hideg ellen de hosszú gatya alá meg oke.
Nade rövidnadrágal hanyiger
23/32 anonim válasza:
20.
Miért taglalod itt a buzzikat?
Hogy jön ide az öltözködési kategóriába?
A 17-es kommentemben linkelt férfi ruhát viselő lányok váltották ki?
24/32 anonim válasza:
Nőként én sokat szoktam tornacipővel harisnyát hordani. Nekem amúgy is kényelmesebb harisnyában lenni, így ahhoz is azt veszek. Meg elég sokan vesznek azt sportcipőhöz. Semmi gáz nincs ebben. :)
25/32 anonim válasza:
Miér lenne gáz?
Sőt elmondom neked, hogy torna cipő harisnya jól illik. Akárhányszor látok egy ilyent a lányon, jól megcsodálom a harisnyás lábait torna cipőben. Valahogy a farkam is feláll tőle.
46F
26/32 anonim válasza:
Hát én tornacipővel nem szoktam, de sima sport cipővel igen, és elég gyakran. Nekem is sokkal kényelmesebb ha csak harisnyában vagyok mint nadrágban. De hordom úgy is sport cipővel ha hűvösebb van hogy vastag pamut harisnyát veszek fel, nekem az is kényelmes.
29/32 anonim válasza:
Utolsó!
Csak a lányokon, vagy akár magadon is?
30/32 anonim válasza:
Csak a lányokon előttem válaszóló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!