Összeér a combom mikor mozgok, és vagy sebesre dörzsöli, vagy a nadrágot szaggatja így ki par hét alatt. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 06:25
1/9 anonim válasza:
Ha rövidnadrágban/szoknyában vagy, kenj hintőport a belső combodra, úgy kevésbé dörzsölődik ki. A nylonharisnya is segít.
2/9 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom fiúként ha rövid nadrágot hordok, én is hintőporral szoktam bekenni.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi az ötleteket! Szoknyát nem szoktam hordani, mert kilóg alóla a pecsem, de mostmár tudom hogy azzal is jó 😂😂
2020. márc. 5. 08:41
4/9 anonim válasza:
:D
Ha golyós vagy csavaros deót használsz, akkor az is megoldás lehet, kend be vele ott is.
A nadrágkopásra sajna nem nagyon van megoldás.
5/9 anonim válasza:
A nadrágkopásra megoldás a dupla anyag az érintett felületeken, egy jó varrónő ügyesen megoldja.
Volt egy 'alábélelt' farmerom, amit azért dobtam ki, mert annyira elvékonyodott 3 év után, hogy több helyen kiszakadt, de a combomnál a dupla varrás még kifogástalan volt.
6/9 anonim válasza:
Kérdező! Az 1-es versenyző írta még a műanyag harit, esetleg azt próbáld még ki.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! Kiprobalom a hintoport meg keresek egy varrodát. Köszi szépen mindenkinek!
2020. márc. 5. 12:25
8/9 anonim válasza:
Nem bántásként, de pár kiló fogyás is segíthet ha olyan típus vagy aki először a combjára hízik.
9/9 anonim válasza:
#8: Akinek olyan a genetikája, az sokszor hiába fogy akármennyit. Hidd el, ismerek nagyon vékony embereket is, akiknek összeér a combja. (Persze van, hogy segít a fogyás, csak nem minden esetben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!