Valamit tudok tenni az ellen, hogy ne szakadjon szét a farmer nadrág?
Figyelt kérdés
Mivel kövér az alkatom, így a combom is nagy. Amikor lépek természetesen a két combom összeér így kidörzsölödik a lábam közt. Minden nadrág kb 1 hónapot bír ki nálam. Ha 3-4ezer, ha 20ezer nem bír többet egyik se.2020. márc. 1. 18:31
1/6 anonim válasza:
Lefogysz 10-15-20 kilót, hogy normál alkatod legyen
2/6 anonim válasza:
Varrónővel varrass rá arra a részre plusz anyagot. Jó varrónő meg tudja úgy csinálni, hogy ne látszódjon, amikor hordod a nadrágot.
3/6 anonim válasza:
Mert a véznáknak nem szakad ott szét... á, nem... csak kb mind...
4/6 anonim válasza:
1. A kérdezö íta, hogy kövér.
2. Ha egy vékonyabb valakinek szétszakad is ott, de nem egy hónap alatt.
5/6 anonim válasza:
Biztosan jó méretet veszel? Lehet, hogy egyszerûen kicsi rád a nadrág.
Biztos vagy benne, hogy a farmernadrág optimális választás az alakodra? Lehet, hogy jobb lenne gumis derekú, egyenes szabású szövetnadrágot venni. Ha lány vagy, jó lehet a térd alá érô szoknya.
6/6 anonim válasza:
Nekem is összeérnek a combjaim, így dörzsölődik is az anyag, de nekem még sosem szakadt ki egy nadrágom sem... A legtöbb nadrágomat az utóbbi időben a Tesco-ban vettem, szerintem ilyen 5-6 ezer forintokért és semmi problémám nincsen velük, teljesen jól bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!