Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valamit tudok tenni az ellen,...

Valamit tudok tenni az ellen, hogy ne szakadjon szét a farmer nadrág?

Figyelt kérdés
Mivel kövér az alkatom, így a combom is nagy. Amikor lépek természetesen a két combom összeér így kidörzsölödik a lábam közt. Minden nadrág kb 1 hónapot bír ki nálam. Ha 3-4ezer, ha 20ezer nem bír többet egyik se.

2020. márc. 1. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Lefogysz 10-15-20 kilót, hogy normál alkatod legyen
2020. márc. 1. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Varrónővel varrass rá arra a részre plusz anyagot. Jó varrónő meg tudja úgy csinálni, hogy ne látszódjon, amikor hordod a nadrágot.
2020. márc. 1. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Mert a véznáknak nem szakad ott szét... á, nem... csak kb mind...
2020. márc. 1. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

1. A kérdezö íta, hogy kövér.

2. Ha egy vékonyabb valakinek szétszakad is ott, de nem egy hónap alatt.

2020. márc. 1. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Biztosan jó méretet veszel? Lehet, hogy egyszerûen kicsi rád a nadrág.

Biztos vagy benne, hogy a farmernadrág optimális választás az alakodra? Lehet, hogy jobb lenne gumis derekú, egyenes szabású szövetnadrágot venni. Ha lány vagy, jó lehet a térd alá érô szoknya.

2020. márc. 1. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is összeérnek a combjaim, így dörzsölődik is az anyag, de nekem még sosem szakadt ki egy nadrágom sem... A legtöbb nadrágomat az utóbbi időben a Tesco-ban vettem, szerintem ilyen 5-6 ezer forintokért és semmi problémám nincsen velük, teljesen jól bírják.
2020. márc. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!