Farmer átfestése? Segítség
Szoval van egy gatyam
Ami alapbol vilagos szinu volt de kikopott a szine es most szinte feher. Ami eleg csunyan nez ki de amugy szeretem azt a gatyat. Es szeretnem h szep kek legyen
Van pentartos farmerszinu textilfestekem, ilyen kremes allagu. Neztem par videot es a legtobben forro vizben feloldanak vmi port.
Na most ha en feloldom a festeket sok vizben es abba beleaztatom az ugy mukodhet? Miert kell forro viz? Es mire jo ha sot vagy ecetet is raknak bele? Vasalastol tenyleg tartosabb lesz?
Aki csinalt mar ilyet legyszi vilagositso fel
A krémes festéket nem kell feloldani sehol, egy ecsettel, szivaccsal, valamivel egyszerüen elkezded lefesteni, mintha temperát használnál kb.
(Ez a fajta pentartos festék, ami neked van, inkább mintafestésre használatos, ezért ilyen az állaga.)
Amit a videókban látsz porállagú festéket, az meg... hát, nagyon laikusan, mintha kivonnák a nedvességet belőle és ledarálnák (gondolj a vízfestékre, az se fog szárazon, csak nedves ecsettel oldódik).
Szóval a te festékedet ne higítsd már semmivel.
1: igen de kiprobaltam egy belso reszen es nem akarok annyira sotetet.
2. Mert csoro vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!