Miért vannak ennyien a cső nadrág ellen?
mert homokos, lányos, és férfin ne feszüljön
amúgy szerintem nőn is és férfin is egyformán taszitó, alpári a feszülős ruha
egyébként tényleg nagyon hülyén néz ki. Ha magas a srác, akkor azért, mert amúgy is egy langaléta, és a csőnadrágtól csak még "hosszabbnak" tűnik, (de talán a magas, nyurga srácoknak áll még a legnormálisabban) ha meg alacsony, zömök, akkor attól néz ki hülyén, mert aránytalanul vékonynak mutatja a lábát a felsőtestéhez képest
az izmosabb férfiaknak meg konkrétan homokos benyomást kölcsönöz
mert szerintem egy ember egyedül a párjának mutogassa az idomait. A többi embernek ne tolja a képébe. Akár férfi, akár nő. Szemérmetlen, izléstelen viselkedés.
#5 nincs ennél szánalmasabb hozzáállás, mint hogy a saját jó izlésedet, a saját stilusodat alárendeled egy olyan arctalan, értelmetlen, felszines, öncélúan változó valaminek, mint a divat. én nem képtelen vagyok lépést tartani, hanem abszolút nem érdekel a divat. büszke vagyok rá, hogy van bennem tartás, és hogy állandó a stilusom
Utolsó. Meg kérdezhetem hány évesen írod ezt?
Kíváncsi vagyok , hogy melyik kor osztály gondolja így
Mennyi az az annyian?
Szinte mindenkin azt látni.
Én nagyon szeretem ,kényelmes és érzem hogy van a lábamon valami, télen a hideg nem megy alá.
És hogy egy ruhától hogy lesz meleg valaki azt sosem ertettem.
Egy nő is kiakadt ezen akit lehomároztak mert férfi gatyát hordott.
Részemről leszharom ezt a begyöpösödött gondolkodást hogy egy féfi csak meghatározott szűkségű és színű ruhát hordhat, ugyan kinek kene megfelelnem?
Akiknek nem tetszik?
Pont az a jó hogy idegesíthetek őket.
Mellesleg testépitek tehát nincs vékony lábam és nem is fogom függöny mögérejteni több év munkáját.
F/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!