A bugyikat hány évig ideális használni?
Attól is függ milyen gyakran hordod.
Randibugyiból nekem van ami 4-5 éves, de ezek lenge leányálmokból meg harmatos pókhálóból vannak összetákolva. Ezeket kézzel mosom és max pár órát hordom 😏
Menstruálós pamut darabokból általában max fél évente kell venni, mert ezeket fertőleníteni és tisztítani kell.
A hétköznapokban hordottat általában egy év alatt használom el. Ha rongyos, megy a kukába.
Tényleg attól függ mennyit hordod, milyen fokon mosod, milyen anyaga van és milyen a PHd.
Néha van hogy annyira erős a punci nyál PHja, hogy kihipózza vagy akár szét is szedi a bugyi anyagát
Attól is függ, hogy mekkora a készlet. Ha valakinek csak mondjuk egy hétre való fehérneműje van, az gyakrabban lehet kénytelen újat venni, mert hamarabb elnyüvi őket.
Nekem vannak 10 éves, mégis teljesen újszerű kinézetűek is (nagyon ritkán kerülnek sorra). A "készlet" nagyja 4-5 éves (akkor kellett méretet váltani). Rengeteg alsóneműm van. Ami kopott, fakult, azt szanálom. Nem hordok rongyosat azokon a napokon se.
Amikor szakad, kopik, akkor dobom ki.
Nekem egyszerre kb 30 bugyim van, néhány évente cserélődik a készlet.
Évig?
Egy bugyi egy nap.
Na jó ha lusta vagy mosni akkor 2. nap kifordítva felveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!