Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord annyi nő rossz...

Miért hord annyi nő rossz méretű melltartót?

Figyelt kérdés

Lányként sok lány/nő ismerősömmel feljön ez a téma, és olyan sületlenségeket hallok, hogy az hihetetlen. Emellett nagyon sokszor látom akár ruhán keresztül is, hogy a nők nagyrésze nem megfelelő méretű melltartót hord (kibuggyan, bevág a pánt, eláll, felcsúszik a nyakukba, stb.)

Minap pont egy nagymellű barátnőmmel volt erről szó, akit ránézésre olyan 85-90F körül saccolok, hogy hát neki a mellbősége 90, és E-s a háta(!), azt hittem a székről lefordulok. Mindemellett látszik, hogy ő sem a jó méretet hordja.

Kérdésem csupán kíváncsiság, miért lehet az, hogy sok nő ennyire nincs tisztában egy ilyen fontos dologgal kapcsolatban?

24/L

2020. febr. 28. 16:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én attól szoktam lefordulni a székről, amikor jönnek a táblázattal, hogy mérjük le és akkor kiszámoljuk, hogy mekkora kell. Én szerintem még sosem vettem akkora melltartót, ami a táblázatok és a számítások alapján nekem kellene. Össze-vissza gyártják őket, össze-vissza méretezik, fazontól is függ, anyagtól is függ, emiatt fel kell próbálgatni és ez sem 2 perc. Szerintem ezt utálom a legjobban, a melltartó vásárlást, állítgatni a pántokat, felpróbálni 8 milliót egymás után, nincsen hozzá türelmem. Nekem pl. hiába számolja ki valaki, hogy nekem C-s kosárra van szükségem, ha abban lötyög a mellem.... Eleve a melleim alakja sem olyan, mint a melltartók formája, szóval így nem fog tökéletesen illeszkedni benne. Valamint én bevallom, hogy sajnálom is rá a pénzt. Szerintem iszonyat drágák a márkás és "minőségi" melltartók, legalábbis én nem költök annyi pénzt egy melltartóra, amire naponta szükségem van. Nekem kicsik is a melleim, szóval a "tartó" funkciója annyira nem lényeges és emiatt inkább veszek valami topszerűt, bralettet stb., ami tuti beválik.
2020. febr. 29. 10:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, jó méret volt, amikor megvette, de a sok hordástól, mosástól engedett az anyag, ezért nem illeszkedik. Én is jártam így anno, különösen amikor még nem engedhettem meg magamnak, hogy a Triumphban, Intimissimiben vegyek melltartót. Ilyenkor be kellett érnem az olcsóbb kínai darabokkal, amik egy idő után megnyúltak és már nem úgy álltak mint új korukban. Pedig amikor megvettem, jó volt a méret.
2020. febr. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!