Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A papucshoz nincs még hideg?

A papucshoz nincs még hideg?

Figyelt kérdés

Nem sokkal ezelőtt itt a faluban egy lány (látásból ismerem is) egy rózsaszín pántos műanyag papucsban biciklizett. Jó, volt rajta zokni is, meg otthoni szabadidőnadrág.

Szerintem a postára ment (levelek voltak a kezében), ami nem sokkal később zárt be.

2020. febr. 14. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom gyorsan leugrott a postàra. Nyilván nem jàrkàl mindenhova papucsban.
2020. febr. 14. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem akart öltözéssel időt pocsékolni, hogy odaérjen még a postára. Iszonyat nagy logika kell hozzá, hogy ezt a gondolatmenetet összerakja az ember...
2020. febr. 14. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Látszott, hogy siet, egy behajtani tilos táblát is megszegett. Ha körbe megy, az 2-3 perccel több...

Azért a bicajra egy cipőt felhúzhatott volna, a papucs veszélyes tud lenni...

2020. febr. 14. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 1 órával ezelőtt láttam itt, Pesten a Corvin-közben egy lányt, aki rövid kabátkát, kicsit boka fölé érő lenge nacit és fekete szandált viselt. Nagyon meglepődtem.

Mondjuk pl. Angliában megszokott az ilyen.😀

2020. febr. 14. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor biztos angol volt.
2020. febr. 14. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Vidéken ez gyakori. Sokszor még bokáig érő hóban is képesek emberek papucsot felvenni. Jó pár éve /legalább 10 vagy mégtöbb/ volt egy hír, hogy valamelyik talán borsodi faluban így kaptak el egy rendszeres besurranó tolvajt, hogy a hóban kivehető volt a papucs nyoma (nem sokan mentek papucsban) és hazáig tudta a hóban a nyomokat követni a rendőrség (akihez besurrant és pénztárcát lopott egyből jelentették). Szerintem akkor a fél ország ezen az eseten röhögött.
2020. febr. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!