Miért kell kisiskolás lányokra olyan szoknyát feladni amiböl a fenekük bugyijuk kivillan?
Mert már fiatalon elkezdik a ribizli szoktatást,nevelést aztán kesőbb láthatjuk mi lett belőlük, bugyi méretű pitcsa gatya.
Néha nemtudom eldönteni,hogy bugyi vagy mi van pár félkegyelműn.
Szerintem sokszor az áll a hátterben, hogy a gyerekek baromi gyorsan nőnek. Pl megveszenek egy szoknyát az évnyitóra, az már siman lehet, hogy rövid lesz karácsonykor és mivel ritkán veszik fel így csak az utolsó utáni pillanatban derül ki, hogy nem jó a méret.
Nekem legalábbis anno ezért volt minden évben térdigérő.
Nekem is kint volt a fenekem állandóan alsóban, egyrészt azért, mert nem tudtunk évente 2-3 szoknyát venni, tehát gyorsan kinőttem... másrészt előtte addig kúsztam-másztam, amíg a szoknya dereka fel nem csúszott a mellkasomra kb, úgy pedig igazán nem nehéz "villantani". :D
Akkoriban nem igazán érdekli a gyereket szerintem. Én legalábbis soha nem akartam mutogatni magam, se akkor, se azóta soha, de akkor simán elvoltam kilógó fenékkel, mert tojtam rá, őszintén szólva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!