Hol lehet japán népiviseletes női ruhát venni Budapesten?
Figyelt kérdés
Remélem tudjátok, melyikre gondolok,az ilyen színes egészruhák, a filmekben is mindig ilyenbe rohangálnak. Talán hímzett, vagy nemtom?? Lécci ha valaki tudja hol lehet ilyet venni írjon mert a barátnőm most ezért van odáig és tökjo karácsonyi ajándék lenne neki.2007. dec. 12. 00:10
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
szia,
nagyon köszönöm a választ (lehet kap a Kicsim ilyet is:D ) de én olyanra gondoltam,amit mások előtt is felvehetne, mint pl. ezen a képen:
3/4 anonim válasza:
Remélem sok pénzed van mert tudtommal a tradicionális Japán kimonó baromi drága. :D Egy ismerősöm a japán barátaitól kapta és mint kiderült kb 1 mille a cucc amit ajándékoztak neki.
Hogy hol lehet kapni azt nem tudom. De a legnagyobb tradicionális japán cuccokat forgalmazó bolt amit ismerek az a Terebess. Őket hívd fel, biztos vagyok benne, hogy meg tudják mondani, hogy hol kaphatsz. (náluk nem láttam)
Terebess Center
Tel.: (28) 50-70-70
4/4 anonim válasza:
Itt a legolcsóbb 16.000Ft [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!