Fiúk! Tetszik, ha egy lány pirosat hord vagy túl feltűnőnek, kihívónak találjátok?
2020. jan. 28. 22:10
1/9 anonim válasza:
Tetszik, ha összhangban van a többi dologgal, ami rajta van. Ez a rúzsra fokozottan igaz!
2/9 anonim válasza:
Rég elmúltak azok az idők, amikor pirosat csak a qrvák hordtak.
3/9 anonim válasza:
Imádom, magabiztosságot kommunikál.
4/9 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de imádom pirosat.
Amúgy a harmadik képen az a szoknya bordó.
5/9 anonim válasza:
Ízlésesen felvéve a piros meg minden szín tud jól állni, sőt mi több akár elegáns is lenni. Nem önmagában a szín számít, hanem az összhatás. A piros egy vidám, meleg szín, ha mellette fekete, vagy más sötét árnyalatú ruha, kiegészítők vannak akkor pláne.
Pirosat zölddel, kékkel vagy más hideg színnel nem veszünk fel egyszerre.
6/9 anonim válasza:
Ha tetszik a lány arca, alakja akkor tökmindegy mit visel tetszeni fog. Amúgy igen.
7/9 anonim válasza:
Sosem volt a kedvenc színem, gyakorlatilag semmibe sem tetszik.
F
8/9 anonim válasza:
Tegnap óriásit satuztam a kocsival így végül nem ütöttem el a sötétbarna kabátos csajt, de az utolsó előtti pillanatban vettem észre. Én támogatom a feltűnő színeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!