Szàmìt az ha màrkàs ruhàt viselünk?
Figyelt kérdés
Sokszor azt làtom,hogy sokszor elìtélik azokat akiknek pl.nem nike cipõjük van.
Ti hogyan làtjàtok?
2020. jan. 26. 21:51
1/10 anonim válasza:
Inkább azokat ítélik el aki úgy öltözködik mint egy csöves:DD szerintem nem muszály márkás legyen egy ruha elég ha jól néz ki. Csak ne kínai legyen ,mert 2-3 hét múlva annyi neki xD
2/10 anonim válasza:
Nem. De például cipőből én csak márkásat veszek, praktikus okokból, mert nekem az a tapasztalatom, hogy jóval tovább bírják és nem cseszik szét a lábamat. Ettől függetlenül mást lenézni azért mert nem márkás a cipője, vagy a ruhája, szánalmas...az értelmes ember szemében attól nem lesz kevesebb a másik, ha noname ruhákat hord.
3/10 anonim válasza:
Azert mert nem markas valamije nem nezek le senkit, azert viszont annal inkabb ha igenytelenul, panelpatkany modjara oltozkodik. Gondolok itt a kinyult melegitore, kinai feher cipore, 90es evekbol maradt bo ingre stb. Nem kell tizezreket kolteni arra, hogy jol nezzen ki az ember. Eleg ha pl most a learazasoknal evi egyszer bemegy a Zaraba es 3000 alatt talal jo ingeket, polokat, nadragokat az ember.
4/10 anonim válasza:
Ha valaki egy Nike Air Maxen keresztül határozza meg magát, az az ember annyit is ér. Ez úgy még tinik között elmegy, de azért 20 éves kortól eltávolodva illik kinőni a dolgot.
5/10 anonim válasza:
Manapság minden arról szól hogy mit mutatsz magadról kifelé.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontosak a màrkàs ruhàk viselése.Megítélem az embereket hogy milyen viszonyban vannak magukkal.
Az emberek igenis öltözzenek màrkàs ruhàba mert az alapjàn vagyunk minõsìtve!
Én havonta 100000.-ért veszek új ruhàkat màrkaboltokban.Nekem az arra van szànva.
2020. jan. 28. 23:19
8/10 A kérdező kommentje:
6/7 teljesen egyetértek!Igenis màsképp néznek az emberre ha màrkàs ruhàt visel.
2020. jan. 29. 18:08
9/10 anonim válasza:
Te most komolyan saját magadnak válaszoltál?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen,pontosan,egészen jòl làtod☺
2020. febr. 13. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!