A márkás ruhák jobban állnak az emberen?
Szerintem többet számít, hogy jó méret legyen :)
20F
A turkálóban is lehet találni márkás ruhát!! Akkor most hogy van?
Csak a boltban vásárolt áll jól?
Amúgy részben van benne igazság. Az ócska, gagyi kínai ruhák nagy része rosszul van megvarrva, vagy csak simán elszabottak.
Egy márkásabbnál erre figyelnek.
Pl: én kabattal vagyok így. Az olcsóbb kabátok hülyén néznek ki rajtam rövid az ujjuk, nem ott van a szűkítés ahol kéne lennei. Viszont van egy márka ami tökéletessen passzol rám, viszont elég húzós az ára.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a minőségi ruhák. Mindenkinek más az alakja, más a stílusa, mást hord szívesen, mást lát magán szépnek. De alapvetően pl. igen, ahogy már írták, a tömeggyártott olcsó kínai cuccok nagy része furán van szabva, olcsó anyagból van, foszlik, féloldalas, stb., stb.
Csak az a gáz, hogy rengeteg márka tartozik ugyanebbe a tömeggyártott ázsiai hulladék kategóriába...
lsd. New Yorker és társai, a menő tinilányok kedvenc helyei, ahol elkölthetik a zsebpénzüket.
De egy IGAZI márkás, drága ruha, ami már a luxus alsó határát karcolja, az valóban jobban áll mindenkinek, természetesen akire jó méretben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!